Cum să instalezi corect un convector electric cu infraroșu AENO?

Convectoarele electrice tradiționale încălzeasc aerul, ceea ce duce adesea la uscăciune excesivă, oxigen redus, disconfort și utilizarea ineficientă a energiei.

În plus, această abordare duce la pierderi de căldură din cauza necesității constante de a ventila spațiile. Convectoarele electrice cu infraroșu AENO Premium Eco Smart Heater și AENO Premium Eco Smart LED Heater sunt proiectate diferit și rezolvă aceste probleme.

Convectoarele electrice AENO emit căldură fără a mișca aerul încălzindu-l direct, astfel încât nu există posibilitatea de ridicare a prafului, iar căldura este transferată direct către obiecte și corpul uman fără a pierde energie pentru a încălzi aerul. Spre deosebire de convectoarele clasice, dispozitivele AENO nu usucă aerul, funcționează silențios, nu emit mirosuri neplăcute și păstrează nivelul natural de oxigen din cameră, menținând astfel un microclimat sănătos.

Cum să instalezi corect un convector electric cu infraroșu

AENO Smart Heater este un convector electric inteligent cu infraroșu care, la fel ca soarele, încălzește în mod special obiectele și oamenii dintr-o încăpere, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele cu alergii și probleme respiratorii, deoarece nu antrenează circulația prafului. Convectorul electric poate fi instalat pe perete vertical sau orizontal folosind suporturi speciale, sau așezat pe podea folosind picioarele din pachet. Aceste accesorii sunt ușor de înșurubat fără unelte suplimentare, ceea ce face asamblarea mult mai ușoară. Este important să știți unde să plasați încălzitorul pentru a-și maximiza eficiența. Este recomandat să amplasați încălzitorul în așa fel încât să radieze căldură direct către dvs., de exemplu în fața scaunului, mai degrabă decât în spatele mobilierului. Dacă dispozitivul de încălzire cu infraroșu este instalat incorect, căldura va fi absorbită de obiectele din interior fără a ajunge la oamenii din jur.

Instalarea unui convector electric cu infraroșu

Cum să reglezi puterea și temperatura

La convectoarele electrice AENO, puterea de încălzire este reglată: temperaturile panoului de la 60 la 120 °C, datorită cărora puterea se schimbă de la 160 W la 700+ W. Acest lucru permite utilizatorilor să adapteze încălzirea Premium Eco Smart Heater și Premium Eco Smart LED Heater la preferințele personale și condițiile de utilizare.”

Design estetic și minimalist

Profilul subțire de 11 mm se potrivește perfect în spațiile de acasă sau de la birou. Dispozitivele sunt disponibile in trei culori: Pearl Black, Glossy White, Noble Grey si sunt realizate din materiale premium. Pentru designul și tehnologia inovatoare, produsele AENO au fost distinse cu două premii Red Dot – Tehnologia de încălzire/aer condiționat și Smart Product.

Ușurință în utilizare

Convectoarele electrice AENO oferă control prin intermediul panoului de pe încălzitor (modelele Premium Eco Smart 1 și 2 – cu un buton pornit/oprit și modelele Premium Eco Smart LED 3, 4, 5 – cu 4 butoane: pentru a porni modul SMART, pentru selecție temperatură dorită de încălzire a camerei și butoanele +/−). Există, de asemenea, posibilitatea de a controla prin intermediul aplicației mobile AENO App, permițând utilizatorului să ajusteze temperatura și să personalizeze scenariile de utilizare. Suportul pentru comenzi vocale prin Google Assistant și Amazon Alexa permite utilizatorilor să controleze convectiorul electric cu vocea, făcându-l și mai ușor și mai intuitiv de utilizat.”

Concluzie

Utilizarea convectoarelor electrice cu infraroșu ajută la îmbunătățirea distribuției căldurii într-o cameră și la menținerea unui microclimat sănătos. Dispozitivele AENO radiază căldură fără suflare, nu usucă aerul, sunt inodore și nu ard oxigenul. Acest lucru face ca aerul să fie curat și sănătos, ceea ce este deosebit de important. Convectoarele electrice cu infraroșu AENO trebuie plasate direct în fața dvs. pentru a obține nivelul dorit de căldură în cea mai scurtă perioadă de timp. Cu premii pentru design și inovație, AENO nu este doar un convector electric, ci și un obiect de design pentru interiorul casei dumneavoastră.

Mai multe detalii despre produs găsești aici:

AENO este un brand tânăr și în plină dezvoltare care produce electrocasnice inteligente, create de o echipă internațională de ingineri cu înaltă calificare. AENO ține la clienții săi și se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor sale și să le extindă capacitățile. Pentru a crește valoarea și calitatea, pentru a optimiza rutele logistice de livrare pentru lanțurile de retail și consumatorii finali, linia de producție pentru producția de încălzire eco-smart premium operează în Europa, în Polonia. AENO face parte din portofoliul de distribuție al ASBISC Enterprises PLC, un distribuitor de top de produse IT în regiunea EMEA.

Despre ASBISC Enterprises:

ASBIS Group este un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT, IoT și robotică pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Cu sediul central în Cipru, grupul are birouri în 45 de țări, are peste 2.500 de angajați și deservește 24.000 de clienți B2B în 65 de țări din întreaga lume. Produsele din portofoliul mărcii ASBIS au fost premiate cu prestigiosul Red Dot: Product Design.