Prestigio lanseaza cel mai modern suport auto pentru echipamente mobile

Munchen/Limassol. Prestigio, un distribuitor international dinamic de produse de varf pentru mediul digital de la domiciliu si de la birou, pentru

        CUMPARATI

consumatorii preocupati de stil, prezinta un suport auto inovator pentru toate tipurile de echipamente mobile.

Smart Mount beneficiaza de o conceptie extrem de flexibila: SMART MOUNT poate fi fixat pe bord cu ajutorul butonului SMART MOUNT, dar si pe parbriz, cu ajutorul unei ventuze – rapid si sigur. Cu un singur clic, puteti fixa echipamentul mobil – GPS, player MP3, telefon mobil – indiferent de marca.

Designul modern al interiorului automobilelor ingreuneaza montarea unui GPS pe parbriz, deoarece este greu de ajuns la el. Butonul Smart Mount de la Prestigio fixeaza suportul pe aproape orice bord (cu exceptia pielii sau tesaturilor).

 

Datorita modelului de dimensiuni minime si cu greutate redusa (numai 100 g), Smart Mount poate fi desprins si pastrat cu usurinta. Acest concept flexibil, confortabil si sigur face din Smart Mount Prestigio o solutie minunata pentru utilizarea in automobile personale si inchiriate.

Smart Mount Prestigio este disponibil in intreaga Europa, la distribuitorii cu amanuntul ai Prestigio, la un pret de vanzare recomandat de 16,90 EUR

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf, in peste 70 de tari. Obiectivul Prestigio este de a asigura o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata modern. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, computere nettop, echipamente de memorie mobile, cititoare de carti electronice, accesorii Apple si multe altele. Marca este angajata in promovarea produselor inovatoare si fiabile, pentru a raspunde cererii tot mai mari de produse din domeniul tehnologiei informatiei si produse electronice de larg consum accesibile si moderne. Nu ezitati sa contactati press@prestigio.com pentru orice intrebari, sau vizitati www.prestigio.com. Principalul distribuitor al produselor Prestigio este ASBIS Romania.