Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*

AMD Ryzen™ Threadripper™ Generația a 3-a

Cumpara online

Cumpara acum >>

AMD Ryzen™ Threadripper™

Timpul este un aliat prețios

Pentru cei care creează, compun, codifică sau rendează, Threadripper ™ este soluția perfectă. Super putere pentru a edita imagini, a crea personaje și ilustrații super creative într-un timp scurt.

Super experiență de joc

Acum există un procesor suficient de puternic pentru a transmite conținutul jocului către public, fără a omite cadre; suficient de puternic pentru a vă gestiona viziunea creativă în trei dimensiuni; și suficient de rapid pentru a compila codul în timp ce jucați.

 

Singura Platformă pentru Ultimate PC

Împreună cu noua platformă desktop TRX40, procesoarele AMD Ryzen ™ Threadripper ™ din Generația a 3-a  oferă super eficiență – inclusiv conectivitatea PCIe® 4.0 de ultimă generație pe care concurența nu o poate susține încă.

 

Arhitectură unică Exclusive AMD 

Editarea, crearea, gamingul și proiectarea necesită un computer care rulează rapid și silențios. Cu o inovație tehnologică avansată, disponibilă numai de la AMD – nucleul „Zen 2” de 7 nm – procesoarele AMD Ryzen ™ Threadripper ™ din Generația a 3-a, oferă performanțe de neegalat.

 

*Testarea performanțelor AMD a fost efectuată la 10.07.2019, comparativ cu un AMD Ryzen ™ Threadripper ™ 3970X și AMD Ryzen ™ Threadripper ™ 3960X față de Intel © Core ™ i9-9980XE în testul de referință Cinebench R20 nT. Rezultatele pot varia. CPK-02

 

© IPerion 2019, LLC și publicat și distribuit de 2K. Gearbox și Borderlands și logo-urile Gearbox Software și Borderlands sunt mărci comerciale înregistrate și sunt folosite prin amabilitatea Gearbox Software, LLC. 2K și sigla 2K sunt mărci comerciale ale Take-Two Interactive Software, Inc. Toate drepturile rezervate.