ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB)

ASBIS devine distribuitor Logitech

 

ASBIS devine distribuitor Logitech

O gama diversa de accesorii Logitech vor fi disponibile pentru partenerii ASBIS in peste 10 regiuni

 ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), expert in distributia produselor din domeniul Tehnologiei Informatiilor a semnat un parteneriat cu Logitech International (SIX:LOGN) (Nasdaq:LOGI), furnizor global de accesorii pentru computere si tablete.

Incepand cu 1 aprilie 2015, ASBIS a devenit distribuitor oficial pentru perifericele Logitech in  Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Bosnia si Herzegovina, Serbia si Cipru.

“Cooperarea cu Logitech inceputa anul trecut in Cheia, Slovacia si Ungaria s-a dovedit un real succes si s-a concretizat in vanzari foarte bune. Suntem incantati sa extindem aceasta colaborare si in alte sapte tari si suntem convinsi ca vom beneficia de aceleasi rezultate foarte bune. Ne dorim sa avem o colaborarea fructuoasa si de lunga durata cu Logitech”, a declarat Vladimir Linkevich, ASBIS MPLM accessories.

Logitech este unul dintre liderii pietei de accesorii pentru computere si tablete. Compania a fost fondata in 1981, primul produs fiind un mouse, ceea ce reprezenta la acel moment un mod interactiv de a interactiona cu computerul personal. Logitech este una dintre cele mai inovatoare companii, cu o gama variata de produse (cu sau fara fir), cu acces pe produsele de gaming, navigare PC, comunicare pe Internet si home-entertainment control. Gama de produse include tastaturi, mouse, microfoane, boxe, casti, camere web si accesorii destinate gamingului. De asemenea, compania are si o linie de produse cu accesorii pentru tablete ce cuprinde tastaturi si huse.


Despre ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) cu sediul in Cipru este unul din distribuitorii de top ai produselor si solutiilor din domeniul Tehnologiei Informatiei avand in portofoliu branduri precum  Samsung, Apple, Microsoft, Intel, AMD, Seagate, WD, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo. Compania are subsidiare in intreaga regiune EMEA, peste 1,400 de angajati si 32,000 de clienti activi in peste 75 de tari de pe glob, avand in 2014 venituri de peste 1.55 miliarde dolari. Pentru mai multe informatii despre companie vizitati www.asbis.com.

Despre Logitech
Logitech este liderul mondial in periferice personale, inovatii in navigarea pe calculator, comunicatii pe Internet, muzica digitala, telecomenzi unversale, dispozitive wireless si periferice pentru gaming. Infiintata în 1981, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI).