Acord ASBIS Romania pentru distributia exclusiva a portabilelor Acer cu procesoare AMD

 

ASBIS Romania, subsidiara locala a grupului ASBISc Enterprises Plc, distribuitor de top din domeniul tehnologiei informatiei in zonele emergente din EMEA, a incheiat un acord pentru distribuirea portabilelor Acer cu procesoare AMD, disponibile doar in oferta ASBIS Romania.

Pentru a sprijini firmele revanzatoare in a acoperi cat mai multe din nevoile consumatorilor finali si de a le oferi noi oportunitati de vanzari si profit in această perioada, ASBIS Romania isi extinde portofoliul de produse cu notebook-uri si netbook-uri Acer prevazute cu procesoare de la AMD, in diverse formate si echipari.

Procesarea multi-core accelerata de la AMD si grafica avansata asigura utilizatorului posibilitati de procesare multi-tasking puternice si posibilitati pentru divertisment de calitate pe ecrane de pana la 17,3 inchi.
 

Noua oferta va contine procesoare AMD din toate categoriile, de la Athlon II Neo – prezent in netbook-urile Aspire One, in doua dimensiuni de ecran 10.1 inchi si 11.6 inchi – pana la X2 – dual-core, X3 – triple-core si la puternicul X4 – quad-core, instalate pe noile platforme Aspire. Acestea sunt disponibile in mai multe diagonale, de la 14 inchi la 17.3 inchi, se bazeaza pe diverse variante de placi video dedicate ATI de la 512MB pana la 2GB, dispun de diverse optiuni multimedia si de noi functionalitati.

Exista o categorie semnificativa de utilizatori care au nevoie de aceste produse si care le apreciaza. Noi dam posibilitatea firmelor care lucreaza cu Asbis sa adreseze acesti utilizatori cu mai mult succes, oferindu-le produse atractive, performante si la preturi accesibile, a declarat Gabriela Beschea, director de dezvoltare al diviziei de A-brands in cadrul ASBIS Romania. Acest demers se incadreaza in efortul ASBIS Romania de a oferi consumatorilor mai multe optiuni, pentru a gasi exact produsele de care au nevoie, si partenerilor sai cat mai multe posibilitati de a-si spori profitabilitatea.

Despre ACER

Inca de la infiintarea sa in 1976 Acer si-a atins obiectivul de a sparge barierele dintre oameni si tehnologie. Acer este al doilea producator de PC-uri si notebook-uri la nivel mondial. Cresterea continua a companiei este sustinuta de un model de afaceri bazat pe un canal de distributie profitabil si sustenabil, in timp ce abordarea multi-marca integreaza în mod efectiv marcile Acer, Gateway, Packard Bell si eMachines pe pietele din intreaga lume. Acer isi propune sa realizeze produse care sa protejeze mediul inconjurator si sa mentina, in colaborare cu furnizorii sai, un lant de aprovizionare verde. Acer este si Worldwide Partner in cadrul Miscarii Olimpice ce precede Olimpiada de Iarna din 2010 de la Vancuver si Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Grupul Acer are 7000 de angajati in intreaga lume si veniturile sale estimate pentru 2009 sunt de 17,9 miliarde USD. Cei peste 30 de ani de istorie in industria IT au arătat ca Acer a pornit in directia potrivita. Strategia sa pe termen lung de concentrare pe Cercetare-Dezvoltare si dezvoltarea marketingului au asigurat fundatia si au facut ca firma sa fie pregatita pentru provocarile din viitor. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.acer.com.