AENO Heater: cum să îți încălzești picioarele în mod corespunzător

Cum să-ți încălzești rapid picioarele?

În timpul sezonului rece, mulți dintre noi se confruntă cu frigul la picioare și caută metode eficiente pentru a le menține calde. O soluție excelentă la această problemă este încălzitorul AENO, care poate fi folosit ca dispozitiv de încălzire a picioarelor – un aspect principal al confortului, sănătății și circulației sângelui.

Cu toate acestea, pentru a obține cele mai multe beneficii, este important să știți cum să poziționați corect convectoarele electrice AENO.

Cum să plasați corect un încălzitor cu infraroșu?

Cea mai mare parte a căldurii încălzitoarelor cu infraroșu AENO Premium Eco vine din față, pe partea plată. Căldura este direcționată direct către corp, ținându-ți picioarele calde. Pentru eficiență maximă, se recomandă amplasarea aparatului la cel mult 6 metri distanță, astfel încât să fie îndreptat direct către picioarele dvs., asigurând o încălzire uniformă și rapidă.

Estetică și funcționalitate

Convectoarele cu infraroșu AENO Premium Eco Smart combină designul minimalist elegant și funcționalitatea. Datorită profilului lor subțire de 11 mm, se potrivesc perfect în orice mediu, fie că este vorba de o casă la țară, un apartament sau un birou. Dispozitivele AENO sunt disponibile în trei culori elegante – Pearl Black, Glossy White și Noble Gray, care se potrivesc oricărui interior. Convectoarele AENO sunt asamblate în Europa și certificate conform directivelor CE, RED, RoHS, REACH, WEEE, prin urmare se caracterizează printr-un nivel ridicat de siguranță și durabilitate. Fabricat din sticlă călită și alte materiale de înaltă calitate.

Inovații și premii

Încălzitoarele AENO au primit două premii Red Dot pentru design și inovație în categoriile Tehnologie de încălzire/aer condiționat și Smart Product.

Control inteligent al puterii și al temperaturii

Puterea de încălzire reglabilă de la 160 la 700+ W și temperatura panoului de la 60 la 120 °C permit utilizatorilor să adapteze dispozitivul la preferințele personale și condițiile de utilizare. De exemplu, puteți reduce puterea dacă intenționați să plasați încălzitorul sub masă lângă picioare. Cu o eficiență energetică de 99%, încălzitorul AENO atinge puterea maximă în doar 3 minute, oferind încălzire rapidă a încăperii cu mai puțină energie și resurse în comparație cu alte tipuri de încălzitoare. Dispozitivul poate fi controlat prin aplicația mobilă AENO, setând programe de funcționare individuale și temperaturile preferate.

Concluzie

Pentru cei care caută un răspuns la întrebarea „Cum pot să-mi încălzesc picioarele în sezonul rece?” Dispozitivele de încălzire cu infraroșu AENO sunt alegerea perfectă. Acestea se încălzesc rapid pentru a oferi confort și căldură imediată. Este recomandat să plasați încălzitorul în fața dvs. și să îl îndreptați spre picioare pentru cele mai bune rezultate. Designul elegant și funcțiile inteligente fac din dispozitivele AENO accesorii smart home neprețuite pentru casa/apartamentul sau biroul dumneavoastră.

Găsiți cel mai apropiat magazin pe https://seasonal.aeno.com/ro/where-to-buy/ https://seasonal.aeno.com/ro/heater

Despre convectorul electric inteligent AENO și AENO Premium Eco Smart Heater LED

AENO este un brand tânăr și în plină dezvoltare de electrocasnice inteligente, creat de o echipă internațională de ingineri cu înaltă calificare. AENO se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor sale și să le extindă capacitățile.

Pentru a crește valoarea și calitatea, linia de producție pentru aparatele de încălzire eco-smart premium operează în Europa, în Polonia. AENO face parte din portofoliul de distribuție al ASBISC Enterprises PLC, un distribuitor de top de produse IT în regiunea EMEA.

Despre ASBISC Enterprises:

ASBIS Group este un distribuitor, dezvoltator și furnizor de top de produse, soluții și servicii IT, Internet of Things (IoT) și robotică pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Grupul are sediul central în Cipru, cu birouri în 45 de țări și are peste 2.500 angajați și 24.000 de clienți B2B deserviți în 65 de țări. Produsele incluse în portofoliul mărcii ASBIS au fost distinse cu prestigioase premii Red Dot: Product Design.