Aveți nevoie de un computer versatil? Răspunsul este Athlon.

Procesoare AMD Athlon ™ cu grafică Radeon ™

Alimentați-vă computerul cu super tehnologiile grafice Radeon ™, și cele de procesare „Zen” de la AMD. Noul procesor AMD Athlon ™ le conține pe amândouă și oferă performanțe rapide, fiabile, ce satisfac cele mai exigente cerințe.

Aveți nevoie de capacitate de răspuns rapidă?
Procesoarele AMD Athlon ™ folosesc aceeași arhitectură performantă de procesare „Zen” ca și procesoarele AMD Ryzen ™ Procesoarele AMD Athlon ™ integrează această tehnologie pentru a răspunde nevoilor de zi cu zi, oferind o capacitate de răspuns incredibilă și performanțe versatile pe toate site-urile și programele dumneavoastra preferate.

Vă doriți grafică avansată și imagini de super calitate?
Bucurați-vă de cele mai complexe jocuri pentru PC, vizionați  blockbustere și rezolvați rapid și eficient sarcinile de zi cu zi. Faceți totul fără efort cu noul procesor AMD Athlon ™ cu grafică Radeon ™ încorporată. Deoarece beneficiați de putere de procesare și grafică combinată pe un singur cip AMD Athlon ™, computerul dumneavoastră este puternic, silențios și nu se încălzește.

Aveți nevoie de un computer pregătit pentru viitor?
Utilizarea unui computer este mult mai satisfăcătoare atunci când l-ați creat singur. Atunci când alegeți procesoare AMD Athlon ™, știți că puteți utiliza computerul pe termen lung. Procesoarele AMD Athlon ™ folosesc platforma AM4 scalabilă AMD, astfel încât să puteți actualiza computerul fără a fi nevoie să cumpărați o nouă placă de bază.

 

©2019 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, logo-ul AMD Arrow, Athlon, FreeSync, Radeon, Ryzen, și combinațiile acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc. Alte denumiri de produse utilizate în acest comunicat sunt doar în scopuri de identificare și pot fi mărci comerciale ale companiilor respective.