ASBIS a fost recunoscut ca partener strategic global al Lexar pentru 2023

ASBISC Enterprises PLC, un distribuitor de top cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii TIC, IoT pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), a fost premiat ca partener strategic global 2023 de către Lexar, un brand global de top specializat în produse de memorie, cu fiabilitate maximă și servicii superioare pentru clienți.

Parteneriatul dintre ASBIS și Lexar a început în 2020, cuprinzând țările EMEA. De-a lungul a 4 ani, ASBIS a livrat în mod constant tehnologia de vârf a furnizorului și o linie extinsă de produse flash și de memorie premiate, cum ar fi Unitățile cu Stare Solidă (SSD), memoria DRAM, unitățile flash USB și cardurile de memorie.

“Suntem extrem de mândri să fim recunoscuți ca Partener Strategic Global al LEXAR pentru 2023. Acest premiu prestigios nu numai că subliniază angajamentul nostru față de excelență și creșterea colaborativă, dar servește și ca o dovadă a acoperirii și capacităților noastre globale”, – Eduards Lazdins, Business Development Manager (Memorie) la ASBIS

Despre Lexar

De mai bine de 25 de ani, Lexar este un brand global de încredere de soluții de memorie. Gama noastră premiată include carduri de memorie, unități flash USB, cititoare de carduri, unități SSD și DRAM. Cu atât de multe opțiuni, este ușor să găsești soluția Lexar potrivită pentru nevoile tale. Toate modelele de produse Lexar sunt supuse unor teste extinse în laboratoarele de calitate Lexar cu peste 1.100 de dispozitive digitale, pentru a asigura performanța, calitatea, compatibilitatea și fiabilitatea. Produsele Lexar sunt disponibile în întreaga lume în magazinele majore de vânzare cu amănuntul și e-tail. Pentru mai multe informații sau asistență, vizitați www.lexar.com.