Portalul aduna clipurile video ale produselor IT intr-o locatie accesibila utilizatorilor

Video Portalul ASBIS. Acum disponibil pe web site-ul ASBIS Romania


ASBISc Enterprises Plc., este distribuitor de produse IT lider in pietele emergente din Europa, Orientul Mijlociu si Africa,  a lansat un nou portal video pentru industria de distributie IT la http://channel.asbis.com.

ASBIS Video Portal poate fi accesat de asemenea din Stiri -> ASBIS Video Portal  http://www.asbis.ro/press

“Acest portal video presupune a fi locul perfect pentru demonstratii, tutoriale si anunturi de produse noi” spune Haljas Patapovic, Director Channel Marketing la ASBIS. “Noi resurse vor deveni cu siguranta o optiune pentru partenerii nostri sa prezinte produsele sau serviciile audientei ASBIS, in timp ce clientii companiei vor primi informatii video la zi despre noile tehnologii IT intr-un singur loc.”

Portalul aduna clipurile video ale produselor IT intr-o locatie accesibila utilizatorilor, fara a mai fi nevoie ca acestia sa caute continut relevant pe site-uri multiple. Video portalul ofera de asemenea o navigare eficienta, dar si legaturi directe catre portalul b2b online al ASBIS pentru a achizitiona produsele recomandate.

ASBIS video portal

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) are sediul central in Cipru si este specializata pe distributia de produse IT de la producatori mondiali de renume precum Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo şi Hitachi. Societatea deţine sucursale în peste 26 de tari, mai mult de 1.200 de angajati si 32.000 de clienti activi in peste 70 de tari din intreaga lume, iar veniturile sale s-au ridicat la 1.43 miliarde USD in 2010. Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul societatii la adresa www.asbis.com