ASBIS livrează ramele foto digitale de la Lite-On


Asbis va începe în curând livrările noilor rame foto digitale de la Lite-On, comercializate sub marca   cenOmax . Primul model din această nouă serie de produse este cenOmax F700A, cu ecran de 7 inci, ideal pentru a viziona colecţii de ‘diapozitive’ digitale acompaniate de muzică. 

cenOmax digital photo frame
F700A este dotat cu un ecran TFT widescreen de 7 inci, cu rezoluţia de 480 x 234 pixeli, contrast de 400:1, difuzoare stereo integrate pentru rularea de fişiere MP3, capacitate de până la 2 GB prin intermediul cardurilor de memorie externe (SD, MMC, MS) sau al dispozitivelor de stocare USB, rame interşanjabile, efecte de tranziţie, mod ’ramă ornamentală’ şi meniu uşor de utilizat. Rama foto, compatibilă cu formatele JPEG şi MP3, are o greutate de 615 grame. Produsul este livrat cu o telecomandă, pentru operare facilă.

Conform unui studiu de piaţă recent efectuat de IDC, vânzările de rame foto digitale au ajuns la 2,8 milioane de unităţi în 2006, la un preţ mediu de 168 de dolari, şi vor atinge nivelul de 42,3 milioane de unităţi până în 2011. În 2006, cel mai mare segment de piaţă a fost ocupat de ramele cu diagonale cuprinse între 5 şi 6,9 inci, dar ramele cu diagonale cuprinse între 7 şi 8,9 inci vor ocupa poziţia dominantă pe piaţă în 2007 şi îşi vor menţine această poziţie până în 2011. Creşterea vânzărilor de rame foto digitale va fi impulsionată de apariţia unor dotări suplimentare, de creşterea diagonalelor şi de scăderea preţurilor.

Puteţi comanda rame foto digitale la magazinul online pentru partenerii ASBIS.