ASBIS Romania reuneste partenerii in cadrul ASBIS Mobility Day

27 Noiembrie 2009 – ASBIS Romania a reunit in cadrul unui eveniment destinat mobilitatii, cei mai puternici parteneri de distributie in materie de tehnica de calcul mobila. Importanta intalnirii este cu atat mai mare cu cat resellerii prezenti au putut discuta noile strategii de abordare a pietei IT pentru inceputul anului urmator atat din punct de vedere al suportului hardware, cat si software.

Evenimentul s-a bucurat de o importanta sustinere din partea furnizorilor, prin expunerea in cadrul prezentarilor a celor mai noi produse din segmentele notebook-uri, monitoare si proiectoare. Sectiunea de produse prezentate a oferit participantilor posibilitatea de a interactiona cu ultimele echipamente destinate consumatorului final, asigurand astfel suportul informational necesar persoanelor din departamentele de vanzari si marketing.

Furnizorii prezenti, trei dintre cei mai puternici cinci producatori de laptop-uri, Dell, Lenovo si Acer, s-au intrecut in prezentarea celor mai noi lansari de produse, unele dintre acestea, distribuite in exclusivitate prin intermediul ASBIS Romania. Dell a prezentat ultimul produs lansat pe piata, cel mai subtire notebook din lume, cu o grosime de numai 9 mm, realizat in intregime dintr-un singur bloc de aluminiu – Adamo XPS. Lenovo a prezentat modelul ThinkPad T400s, un notebook ce duce portabilitatea afacerii la un alt nivel, prin designul inovator si functionalitatile de ultima generatie, in doar 14 inch. Acer a prezentat noile modele de notebook-uri Aspire 5738PC cu touch-screen si Aspire One Android, dar si o serie de monitoare ce incorporeaza ultimele tehnologii LED si touch-screen.

Evenimentul a fost desavarsit prin prezenta reprezentatilor Microsoft, care au oferit informatii pretioase in legatura cu cea mai noua lansare a acestora, Windows 7, un sistem de operare care si-a castigat deja interesul din partea utilizatorilor printr-o serie de functionalitati inovatoare si o fiabilitate fara egal. 

“Inca odata, ASBIS Romania dovedeste mobilitate si energie, prin implicarea in segmentul de piata al notebookurilor, care,  pe langa segmentul traditional al PC-urilor unde ASBIS se bucura de prestigiu si apreciere, ofera noi oportunitati de afaceri. Acest eveniment a reunit intr-o combinatie castigatoare trei verigi importante ale canalului de distributie: furnizor-distribuitor-reseller. Evenimentul a dat partenerilor nostri ocazia de a interactiona cu furnizorii si produsele distribuite prin participarea activa la discutii si workshop-uri”, a spus Monica Aluas, Country Manager, ASBIS Romania.

Prezentarile au avut ca tema de discutie, asa cum si numele evenimentului o cere, noile tendinte in materie de mobilitate, interactiune cu utilizatorii, performante si fiabilitate. Pentru cei prezenti au sustinut prezentari din partea Lenovo, Aurel Netin, Country Leader Romania si Moldova, din partea Dell, Alin Luca, Account Manager Romania si Bulgaria, si din partea Acer, Bogdan Eftimie, Sales Manager. Pentru toate produsele prezentate, compatibile cu ultimul sistem de operare Microsoft Windows 7, a fost necesara sustinerea Microsoft, asigurata prin prezentarea lui Petre Movanu, OEM Readiness Manager, Microsoft Romania.

Evenimentul de astazi a oferit participantilor o noua perspectiva asupra pietei de notebook-uri si echipamentelor mobile, prin expunerea celor mai noi produse si tendinte in domeniu. Reprezentatii ASBIS Romania sunt cei care, mai departe, vor asigura tot suportul necesar partenerilor in dezvoltarea unei afaceri de succes, care sa fie in pas cu tehnologiile si cerintele pietei.

 

Despre ASBIS

ASBIS România este subsidiara locală a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS partener de top pentru marci renumite – Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc – și se constituie ca  "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are are filiale în 27 de ţări, 33 de depozite, peste 30.000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,5 miliarde USD în 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux). Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.