ASBIS Romania a devenit distribuitor autorizat al produselor Microsoft FPP și primește statutul de Microsoft Gold Certified Partner

București, România, 28 aprilie 2010 – ASBIS Romania a devenit distribuitor autorizat al produselor Microsoft FPP (Full Packaged Product) și primește statutul de Microsoft Gold Certified Partner, ca urmare a eforturilor susținute și a calității serviciilor oferite canalului de distribuție în vânzarea de produse software Microsoft.

Dupa ce, în ultimii 3 ani, a fost distribuitorul numărul 1 din țară al produselor Microsoft OEM, ASBIS Romania își îmbogățește portofoliul. Prin semnarea contractului de distribuție a produselor Microsoft FPP, ASBIS Romania va putea oferi partenerilor săi pachete software ce se pot vinde către utilizatorii independenți (spre deosebire de pachetele OEM ce pot fi transmise end-user-ilor doar preinstalate pe calculatoare noi). De asemenea, contractul semnat cu Microsoft acoperă și produsele hardware FPP.

Mulțumită unei implicări deosebite și a unei colaborări strânse cu partenerii, certificarea Gold reflectă cel mai ridicat nivel de competență și expertiză în promovarea, utilizarea și vânzarea de tehnologii Microsoft.

Prin obținerea acestei certificări, ASBIS Romania se bucură de o serie de facilități disponibile doar partenerilor Microsoft aflați la acest nivel, precum unelte de planificare a afacerii, instrumente pentru marketing, știri, newslettere, promoții și update-uri. Toate acestea ajută ASBIS Romania să asigure clienților săi servicii mai competitive, constant îmbunătățite și adaptate la necesitățile pieței.

Statutul conferit reflectă poziția puternică pe care ASBIS Romania o deține în piața locală de distribuție IT, dar și calitatea serviciilor oferite clienților interesați în vânzarea de soluții software. Prin obținerea certificării Microsoft Gold Partner, ASBIS Romania își continuă angajamentul față de parteneri în asigurarea celor mai bune condiții pentru dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea serviciilor puse la dispoziție.

“ASBIS Romania demonstrează încă o dată calitatea serviciilor puse la dispoziția partenerilor, certificarea Microsoft Gold Partner fiind cea mai bună dovadă a angajamentului nostru, a  profesionalismului și competențelor pe care le oferim. Statutul primit ne oferă posibilitatea de a îmbunătăți și mai mult serviciile noastre, suport fundamental pentru partenerii cu care lucrăm, și premise pentru noi oportunități în dezvoltarea afacerilor”, a declarat Monica Aluas, Country Manager, ASBIS Romania.

Prin acest pas, ASBIS Romania confirmă pozitionarea Microsoft ca vendor strategic, dovedită prin ansamblul de servicii oferite partenerilor săi. Sper că îmbunătățirea portofoliului de produse Microsoft să contribuie la atingerea obiectivelor propuse și la consolidarea poziției fruntașe” a declarat Bogdan Nitulescu, Microsoft Romania Distribution Partner Account Manager.

Despre ASBIS

ASBIS Romania este subsidiara locală a grupului ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS partener de top pentru marci renumite – Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc – și se constituie ca  "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are are filiale în 27 de ţări, 33 de depozite, peste 30.000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,5 miliarde USD în 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux). Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.