ASBISc Enterprises PLC adauga in portofoliul său de distribuție solutiile software oferite de BlackBerry

ASBIS isi extinde portofoliul de distributie cu solutiile software BlackBerry

Limassol, Cipru – 20 octombrie 2016ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), un expert în distribuția produselor și soluțiilor din tehnologia informației și a comunicațiilor pentru piețele emergente din EMEA, adauga in portofoliul său de distribuție în regiunile CEE si CIS solutiile software oferite de BlackBerry. Extinderea portofoliului permite corporatiei sa ofere solutii de productivitate partenerilor si clientilor lor in sectoarele puternic reglementate, predispuse la brese de securitate, ca de exemplu in sanatate, sector public, financiar, retail și transport.

’Solutiile BlackBerry reprezinta o valoare de nepretuit pentru portofoliul ASBIS.” a declarat dl Serhei Kostevitch, CEO al ASBIS Group. “Acestea ne vor consolida strategia de abordare a pieței în CEE și CIS și, ca unic distribuitor, ne vor crește valoarea și ne vor ajuta să ne diferențiem mai bine. In ansamblu, suntem acum mai bine poziționați în ceea ce privește modul de a răspunde nevoilor pieței pentru soluții mobile sigure și de a ne ajuta partenerii să își crească afacerile.”

‘’Regiunile CEE si CIS sunt pietele emergente in care ne dorim sa creștem și am găsit în ASBIS Group un partener deosebit care ne poate ajuta sa atingem acest obiectiv.”, a declarat dl Richard McLeod, VP Global Channels al BlackBerry. “Am reinventat si transformat programul nostru de parteneriat, al canalului de distribuție, în prima parte a acestui an, companiile precum ASBIS, sunt acum mai bine echipate pentru a beneficia de toate avantajele soluțiilor și software-ului de securitate end-to-end pe care le oferim. Suntem acum in masura sa sprijinim organizatiile din CEE si CIS cu solutii software pentru mobilitate, productivitate, comunicare, oferind acces facil la solutiile si serviciile BlackBerry’’

‘’ASBIS Romania pune la dispozitia partenerilor sai resurse locale dedicate BlackBerry, iar solutiile si serviciile pe care le oferim sunt potentate la un înalt nivel prin experienta echipei noastre. Impreuna cu partenerii, vom pune la dispozitia utilizatorilor platformele software BlackBerry, soluții ce le oferă acestora posibilitatea de a spori siguranta afacerilor, cresterea productivitatii (reducerea timpilor) angajatilor, le va permite un access securizat la informatiile din companie si online.

ASBIS dezvolta in continuare portofoliul de aplicatii inteligente, fiind in ritm cu transformarea digitala. Suntem increzatori ca vom castiga o importanta cota de piata din Romania prin furnizarea serviciilor BlackBerry, vendor pozitionat de Gartner in quadrantul LEADER pentru solutiile Enterprise Mobility Management’’, a declarat dl John Cușa, Country Manager al ASBIS Romania.
 
Aflati mai multe despre solutiile BlackBerry de aici.