Prestigio adauga boxele pentru iPod la gama de accesorii pentru Apple

 

La portofoliul Prestigio se adauga trei modele de boxe/docking stations pentru iPod. Toate noile boxe dispun de un egalizator cu  cinci moduri pentru ca sunetul sa corespunda preferintelor utilizatorilor, precum si un radio stereo si un ceas desteptator incorporate. De asemenea, se pot conecta la alte aparate audio portabile, precum playere MP3, playere CD si laptop-uri. Sunt compatibile cu toate iPod-urile. In plus,  aceste sisteme contin si telecomanda si beneficiaza de o garantie de doi ani, pentru confortul clientilor.

 

Bucurati-va de muzica preferata direct de pe iPod sau de pe iPhone cu Prestigio PIS1 boxe/docking station care asigura un sunet dinamic si puternic in timp ce aparatul se incarca. Este prevazut cu comenzi tactile usor de utilizat si are o carcasa stilata, cu finisaj avand aspect de aluminiu care adauga o nota moderna in orice decor.

Difuzoare pentru iPod

Aspectul negru lucios al Prestigio PIS2 se asorteaza oricarui interior iar iluminarea ambientala albastra creeaza o atmosfera de relaxare. PIS-II este prevazut cu comenzi tactile usor de utilizat si elegante pentru a completa aspectul stilat.

Prestigio PIS3 dispune de o parte centrala unica, rotativa, care permite asezarea ecranului iPod-ului in pozitie verticala sau orizontala.