Mai sunt câteva zile până la terminarea concursului Canyon URBAN ART!

 

GORINCHEM, Olanda – Încă de pe data de 15 Februarie, fanii şi artiştii desenelor grafiti sunt invitați să prezinte operele de artă create, în cadrul primului concurs international URBAN ART organizat de Canyon. Mai aveţi câteva zile la dispoziție pentru a ne arăta talentul vostru, concursul fiind extins până pe data de 30 Aprilie. Vizitatorii galeriei virtuale pot de acum să ofere voturi lucrărilor favorite!

Până acum, aproape 100 de lucrări au fost înscrise pe pagina http://urban-art.canyon-tech.com , creații ale artiştilor din întreaga lume: Letonia, Indonezia, Romania, Australia, şi multe altele. De asemenea, vizitatori din peste 55 de tări au vizualizat galeria virtuală, ce poate fi regăsită pe pagina web a concursului. Toate înscrierile vor fi evaluate de echipa Canyon Corporate, precum şi de juriul internaţional de experţi: Ryan Seslow, Brenna de la urbanartcore.eu şi Lora Zombie.

Eşti interesat? Ilustrează conceptul de viaţă urbană: muzică, artă de stradă, graffiti, lumini, skateboarding, panouri, modă, maşini, jocuri Arcade, viaţa de noapte, etc. Poţi avea şansa să câştigi premii interesante printre care se numără un iPod Touch, o consolă Sony Playstation 3, o tabletă Bamboo Pen & Touch, precum şi multe alte premii!

  • Desen digital: include design grafic sau orice altă operă de artă realizată prin intermediul programelor PC precum Adobe Photoshop sau Illustrator.
  • Desene şi picturi: Orice este permis: creioane, graffiti, marker, schiţe, spray cu vopsea sau şabloane – atâta timp cât tehnica este aplicată pe hârtie, carton sau pânză.

Toate înscrierile vor fi evaluate de echipa Canyon Corporate, precum şi de un juriu internaţional de experţi.

Vizitează pagina concursului http://urban-art.canyon-tech.com/ pentru a-ţi crea un cont, încarcă în doar câţiva paşi simpli opera realizată, şi prezintă-ți talentul în întreaga lume. Ţine minte: Canyon asigură securitatea identității, cu excepţia cazului în care participantul îşi dă acordul pentru publicare.

Pentru orice întrebare contactaţi contests@canyon-tech.com .

Mult succes tuturor participanţilor!

 

Despre CANYON
CANYON este un brand vesel, tânăr şi dinamic, care îşi doreşte să transforme stilul de viaţă într-unul confortabil, oferind tuturor produse IT şi periferice pentru PC, practice, uşor de utilizat şi accesibile ca preţ. Gama noastră de produse este creată pentru a satisface angajamentul nostru în a oferi produse stilate la preţuri competitive, fără a compromite calitatea. Fondat în 2003, CANYON este unul dintre brandurile internaţionale cu cea mai mare rată de creştere în regiunile Asia şi EMEA. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta la adresa asbis@itmgroup.ro. Răsfoiţi catalogul online vizitând site-ul nostru www.canyon-tech.com.