SonicWall vă ajuta să protejati mai bine ceea ce este important - afacerea

SonicWall lansează noua platformă Capture Cloud

Noua platformă Capture Cloud integrează portofoliul complet de produse SonicWall, funcționalități și servicii pentru a oferi clienților o experiență eficientă și ușor de utilizat.

Noile capabilități RTDMI ™ protejează clienții Capture ATP și Email Security de atacuri care se folosesc de memoria RAM și programe malware de tip zero-day, incluzând PDF-uri și documente Microsoft Office suspecte.

Noul centru de securitate Capture oferă vizibilitate specifică clienților, gestionarea dispozitivelor, analize avansate și raportare.

Noile soluții NSv firewall virtual și firewall pentru aplicații web (Web Application Firewall-WAF) combina avantajele securității unui firewall fizic cu avantajele operaționale și economice ale virtualizării în cloud public și privat.

Noul client Capture oferă capabilități avansate de securitate pentru endpoint-uri și de “rollback”.

Noua gamă de echipamente firewall NSa 3650, 4650 și 5650 oferă mai mult decât dublul numărului de conexiuni SPI (până la 4 milioane) și cvadruplează numărul de conexiuni DPI-SSL în comparație cu modelele precedente.

Noul sistem de operare SonicOS 6.5.1 se instalează pe echipamentele NSa, introduce un set bogat de API-uri pentru scripting și automatizarea firewall-ului și include o integrare aprofundată cu instrumente third-party.

Noile contoare de avertizare SonicWall permit clienților să beneficieze de informații inteligente privind amenințările cibernetice pentru obținerea unor rezultate reale în domeniul securității.

Dacă doriți mai multe informații despre aceste soluții noi:

– Urmăriți webinarul disponibil la cerere SonicWall Product Launch Overview

– Participați la webinariile Technical Tuesday

– Urmați noile cursuri de vânzări și tehnice din cadrul SonicWall University

– Accesați întrebările frecvente, prezentări, comparații tehnice și multe alte instrumente de vânzari disponibile în cadrul portalului pentru parteneri SecureFirst

– Utilizati modelele predefinite pentru emailuri și transmiteți clienților dumneavoastră știri importante prin intermediul portalului de marketing Overdrive 2.0

Accesează SECUREFIRST PARTNER PORTAL aici