ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete

ASBIS a semnat contractul de distributie a solutiilor de storage INFINIDAT in 18 tari din Europa Centrala si de Est

21 august, 2017, Limassol (Cipru) – ASBIS Enterprises PLC (WSE: ASB), infiintata in 1990, un expert in distributia produselor si solutiilor din domeniul tehnologiei informatiilor si comunicatiilor in pietele emergente din EMEA adauga linia de produse INFINIDAT InfiniBox in 18 tari. ASBIS are, in fiecare din aceste tari, echipe de vanzari si de specialisti tehnici calificati in masura sa ii asiste pe integratorii de sisteme, distribuitorii din zona corporate si furnizorii de servicii de internet in a oferi solutiile optime in vederea satisfacerii nevoilor  clientilor lor.

Dan Shprung, Vice-Presedinte Vanzari EMEA al Infinidat, a declarat: “Suntem bucurosi sa semnam cu ASBIS un contract de distributie pentru Europa Centrala si de Est, care ne va ajuta sa fim prezenti in noi piete si sa sustina expansiunea noastra in EMEA. Suntem increzatori ca tehnologia INFINIDAT va ocupa completa portofoliul ASBIS cu solutii de storage high-end.”

Principalul produs al lui INFINIDAT, InfiniBox, cel mai bine cunoscut datorita performantei extrem de ridicate, fiabilitatatii de 99.99999% (care semnifica doar 3.15 secunde de downtime pe an), disponibilitatii si arhitecturii inovative “self-healing”, asigura posibilitati puternice de stocare intr-o solutie unificata care poate fi utilizata usor pentru a adresa nevoile analitice si de management din zona de Big Data, permitand accesul la multiple baze si surse de date si gestionarea de volume de date in crestere in data centere si cloud storage virtualizate.

Yuri Ulasovich, Chief Operations Manager al ASBIS Enterprises PLC, a declarat: “Solutiile INFINIDAT extind portofoliul de storage al firmei ASBIS. Linia de produse InfiniBox constituie solutia optima pentru clientii care cauta capacitate mare de date, performanta de cel mai inalt nivel si disponibilitate pentru aplicatii critice. INFINIDAT ofera modele de business unice, precum Capacity on Demand si Utility Model, care ii ajuta pe clienti sa sporeasca usor capacitatea efectiva a datelor si sa plateasca pentru capacitate aditionala doar in cazul in care este neaparata nevoie. Impreuna cu INFINIDAT, ASBIS a inceput sa adreseze zona de financiar, telecom, furnizori de servicii cloud si alte verticale.”

Despre INFINIDAT

Companiile care colecteaza, stocheaza si analizeaza cele mai multe dintre datele disponibile au cel mai mare avantaj competitiv. INFINIDAT este compania care ofera o abordare revolutionara in ceea ce priveste solutiile de storage prin intermediul InfiniBox, un storage array optimizat pentru flash, care ofera clientilor un avantaj de business competitiv la un pret foarte bun. Asigura o performanta de 1M IOPS, fiabilitate de 99.99999% si scaleaza pana la multi PB capacitate efectiva intr-un singur rack de 42U. Este un sistem incredibil de eficient, usor de instalat si de gestionat, care asigura provizionarea automata, managementul si integrarea de aplicatii. INFINIDAT schimba paradigma de storage enterprise in ceea ce priveste nevoia de investitii, incarcarea operationala si complexitatea. INFINIDAT: Storing the Future.