ASBIS Romania se extinde in zonele Moldova si Banat

Irinel PIVNICERU
Area Sales Manager Moldova
irinel.pivniceru@asbis.ro

Dinu GHERMAN
Area Sales Manager Banat
dinu.gherman@asbis.ro

ASBIS Enterprises, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru calculatoare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea a doi reprezentanti zonali in regiunea Moldova si Banat.

Prin prezenta lor activa in zonele sus amintite, noii reprezentanti zonali ai ASBIS in Romania, Irinel Pivniceru (Area Sales Manager  zona Moldova) si Dinu Gherman (Area Sales Manager zona Banat) vor veni in intampinarea nevoilor partenerilor si vor oferi un sprijin mai bun si mai rapid tuturor categoriilor de parteneri din zonele amintite. Livrarea comenzilor in tara  se va face in continuare de la depozitul central din Bucuresti, Str Lanariei nr 35.

 Aceasta extindere zonala, care in viitorul apropiat va cuprinde si regiunea Transilvania, face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a afacerilor din Romania a grupului ASBIS Enterprises, la aceasta adaugandu-se si  largirea spatiului de depozitare din centrul Bucurestiului cu 350 mp si marirea echipei la peste 40 de angajati.  

Despre ASBIS

ASBIS Romania si ISA Hardware International, jucatori importanti pe piata de distributie IT din Romania, fac parte din grupul de companii ASBIS Enterpises. Compania cu capital privat, cu sediul in Cipru şi cu 38 de reprezentante in 26 de tari, joaca un rol semnificativ in lantul global de distributie, cu aproximativ 15000 de produse in portofoliul sau,  si o cifra de afaceri de 970 milioane de dolari în 2005. Cele doua filiale din Romania tintesc pentru acest an dublarea cifrei de afaceri la nivel local.

ASBIS ofera produse provenite de la un grup select de lideri mondiali precum Intel, Seagate, Microsoft.  In 2006, ASBIS Romania a incheiat un contract de parteneriat cu Samsung, prin care a devenit partener oficial Samsung in Romania. In urma acestui acord, ASBIS Romania distribuie pe piata interna intreaga gama de produse Samsung (LCD-uri, imprimante, camere digitale, periferice si multimedia).