ASBIS a inceput distributia de televizoare si monitoare LCD ale marcilor HANNspree si HANNS.G

Conform termenilor contractuali, ASBIS va incepe vanzarea intregii game de monitoare LCD si televizoare LCD cu ecran plat ale producatorului taiwanez in Bulgaria, Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Slovacia, Republica Ceha si Irlanda, contractul intrand in vigoare imediat.

HannStar Display Corporation, compania mama a HANNS.G, este clasata in topul primilor 10 producatori de ecrane LCD. Pentru mult timp a fost principalul furnizor de ecrane LCD catre marci internationale, producand in prezent monitoare LCD de calitate superioara sub marca proprie HANNS.G. Datorita calitatii foarte bune si a cunostintelor tehnice, HANNS.G s-a bucurat de o reputatie buna in Europa de-a lungul anilor de prezenta pe piata.

HANNS.G valorifica punctele forte ale companiei mama HannStar, oferind o gama de monitoare de inalta performanta, cu caracteristici remarcabile . Sustinute de o tehnologie avansata de  management al culorilor, imaginile afisate pe monitoarele LCD HANNS.G sunt distinse si realiste.

Hannspree, compania sora a HANNS.G, este un renumit producator de televizoare LCD cu design unic. Hannspree  a schimbat aspectul produselor electronice de larg consum, folosind designul, materialele si performantele ca factori cheie in vederea diferentierii de celelalte marci. Hannspree ofera consumatorilor sai posibilitatea personalizarii unei game largi de produse, stabilind o legatura la nivel emotional.

Intr-o lume a productiei in masa, este dificil sa te deosebesti de restul oamenilor si sa creezi un mediu care sa-ti reflecte gusturile si pasiunile. Majoritatea producatorilor creeaza televizoare pe care le considera sigure din punctul de vedere al designului, care confera adesea clientului posibilitati restranse din punct de vedere estetic sau al exprimarii personale.

HANNspree face tot ce este posibil pentru a schimba acest lucru si pentru a crea design-uri extraordinare care sa corespunda stilurilor de viata diferite. Obiectivul produselor sale, luxoase dar si accesibile, este de a ajuta oamenii sa-si personalizeze mediul de acasa in functie de domeniile de interes si pasiunile lor. Televizoarele HANNspree sunt diferite. Fiecare televizor este creat ca o capodopera de 360°, acordand o atentie deosebita aspectului estetic, din fata, din spate, din lateral. Din moment ce fiecare unghi a fost luat in considerare, televizorul HANNspree  este o opera in sine, chiar daca il asezati in mijlocul camerei.

HANNspree este sponsorul Ten Kate Honda in cadrul Campionatului mondial de Superbike. De asemenea, producatorul de televizoare LCD este sponsor partener al Gresini Honda in cadrul MotoGP si Martin Honda  din Campionatul mondial de motocros 2007.