La o adunare a liderilor din industrie la nivel mondial în Seul

Intel accelerează tehnologia centrată pe date cu noi inovații pentru dispozitivele de memorie și stocare

BUY ONLINE

Toate produsele Intel® Optane™

Aceasta include furnizarea tehnologiei unice Intel® Optane ™ și soluții Intel® 3D NAND pentru aplicații cloud, inteligență artificială și aplicații de rețea.

"Lumea generează date într-un ritm accelerat, iar procesarea acestora în cel mai eficient mod este una dintre cele mai mari provocări pentru orice companie. Valorificarea acestor date va fi esențială în separarea câștigătorilor de învinși. Necesită inovație în dispozitivele de memorie și stocare, ceea ce oferim noi la Intel. "Rob Crooke, Intel senior vice president and general manager of the Non-Volatile Memory Solutions Group

Ce a anunțat Intel: Printre subiectele discutate la eveniment s-au numărat planurile Intel de a opera o nouă linie de dezvoltare a tehnologiei Optane la liniile de producție din Rio Rancho, New Mexico; lansarea celei de-a doua generații de memorie Intel Optane DC, denumită „Barlow Pass”, programată pentru 2020 cu procesorul Intel® Xeon® scalabil de generație următoare; și Intel QLC 144 straturi (Quad Level Cell) NAND pentru SSD-urile centrelor de date (solid-state drives), care sunt de asemenea așteptate în 2020.

Ceea ce contează: cantitățile masive de date generate de mașini necesită, în general, o analiză în timp real pentru ca aceste date să fie valoroase. Până acum nu s-au găsit soluții pentru a satisface această nevoie: DRAM-ul nu este suficient de mare, iar SSD-urile nu sunt suficient de rapide. Soluția este memoria Intel Optane DC Persistent Memory. Și dacă sunt necesare seturi de date mai mari, tehnologia Intel Optane conectată prin interfețe de stocare este soluția ideală. În plus, hard diskurile nu sunt suficient de rapide pentru calcularea centrată pe date – de aici nevoia combinației tehnologiei Intel Optane cu QLC NAND. Pe scurt, Intel Optane este o combinație unică de materiale, structură și performanță pe care alte tehnologii de memorie și stocare actuale nu le pot oferi.

Modul în care clienții folosesc dispozitivele de memorie și stocare Intel: mai mulți clienți folosesc soluții de memorie și stocare Intel, inclusiv Microsoft, ceea ce înseamnă modificări semnificative aduse sistemului de operare pentru a sprijini numeroasele capabilități și funcții pe care le oferă memoria Intel Optane, cum ar fi bootarea rapidă și încărcarea rapidă a jocurilor. Intel a prezentat, de asemenea, noua generație de SSD cu un singur port Intel Optane, disponibilă în 2020.

Contactați specialiștii ASBIS pentru informații suplimentare despre produsele Intel® Optane™