Organizația sportivă Natus Vincere și Logitech G

Natus Vincere încheie un parteneriat pe mai mulți ani cu Logitech G

Logitech G, un brand Logitech International, este lider global în echipamentele de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile  tastaturi, mousi, căști, mousepad-uri, volane prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Prin produsele lor revoluționare, Logitech G este potrivirea perfectă pentru NAVI în scopul organizației de a fi lider în esporturi.

Yevhen Zolotarev, General Manager, NAVI  

„Începem un nou deceniu pentru clubul nostru, cu un parteneriat cu un producător de top de echipament pentru pasionații de jocuri – Logitech G. Este minunat că cei care ne oferă căști, tastaturi, mouși sau gaming pad-uri, lucrează cu o mulțime de echipe și jucători și ascultă feedback-ul lor în timp ce dezvoltă noi dispozitive. Acest lucru este foarte încurajator și sunt foarte optimist cu privire la parteneriatul nostru ».

S1mple

„Este minunat că Logitech G adună feedback de la jucătorii profesioniști pentru a dezvolta noi dispozitive. Cred că aceasta este o abordare grozavă. Folosim astfel de dispozitive timp de 14 ore pe zi și cu siguranță putem indica anumite detalii care ar putea fi îmbunătățite. Mă bucur că începem să colaborăm cu Logitech G ».

9pasha

„Mă bucur că NAVI a început să coopereze cu Logitech G. Am avut ocazia să testez recent mouse-ul Logitech G703. Acum aștept cu nerăbdare să mă joc cu G PRO X. Încercați-ne la DreamLeague în ianuarie! »

Brent Barry, Head of Esports, Logitech G

"Ne mândrim că lucrăm cu echipe cu performanțe de vârf și știm că avem echipamentele care îi vor ajuta să concureze la nivelurile de vârf. Suntem încântați să colaborăm cu NAVI și cu sportivii lor de talie mondială pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele".