Odată cu anunțarea Active Dac

Mellanox introduce noile cabluri și receptoare LinkGX 200G și 400G

Mellanox Technologies, Ltd. a anunțat noi receptoare 400G DR4 500m, splittere DAC 400G și cabluri DAC 100G SFP-DD pentru interconectări servere / stocare. În plus, au fost introduse noi cabluri DAC „active” 200G pentru HDR InfiniBand și 200GbE Ethernet pentru a extinde lungimea până la patru metri. În sfârșit, noile adaptoare port QSA56 permit conectarea cablurilor și receptoarelor la comutatoare 200G sau porturi adaptor de rețea. QSA56 acceptă cabluri și receptori de la 0,5 m la 10 km.

„Linia noastră completă de cabluri LinkX 25/50 / 100G și receptoare web-scale și cloud computing a fost foarte bine primită de clienții OEM din China și din întreaga lume”, a declarat Steen Gundersen, vicepreședinte LinkX interconectează Mellanox Technologies. „Suntem la începutul tranziției către 200G și 400G va urma în curând. Clienții aleg Mellanox datorită expertizei noastre în interconectarea de mare viteză, a capacității noastre de livrare și a calității ridicate a produselor noastre."

Toate cablurile și receptoarele Mellanox sunt proiectate pentru valori foarte scăzute de eroare de bit (BER) de 1E-15, de aproximativ 1.000 de ori mai bine decât standardul industriei IEEE. Conectivitatea fără erori pentru Ethernet și InfiniBand este deosebit de importantă pentru aplicații sensibile la latență, cum ar fi rețeaua HPC, stocare, inteligență artificială și calcul hyperscale.

>>Surs