Geantă de damă pentru notebook, la modă, pentru evidentierea stilului propriu

GORINCHEM , Olanda – Fie că doriţi să vă afirmaţi sau doar să vă completaţi ţinuta după ultima modă, noile genţi de damă de la Prestigio, în culorile lila, gri, roşu şi bej reprezintă accesoriile perfecte. Nu vă rămâne decât să alegeţi!

Noile modele PBAGH1 şi PBAGH2 oferă o combinaţie unică între estetică, funcţionalitate şi calitate. Sunt disponibile în două culori la modă, pentru a se asorta cu stilul dumneavoastră. Amuzant şi în acelaşi timp elegant, violetul va fi, după toate probabilităţile, un adevărat succes în acest sezon.

Mai multe reviste de modă şi stil de top şi creatorii de modă din toată lumea au promovat deja imaginea violet. Pentru cei care preferă obiecte mai puţin legate de actualitate, pentru o ţinută potrivită în orice sezon, geanta este disponibilă şi în culoarea gri, neutră, care poate fi asortată uşor cu orice altă nuanţă, indiferent de moda anotimpului.

PBAGH1 este conceput pentru a se potrivi unui notebook până la 13,3 inch, dar posesoarele de notebook-uri de 15,4 inch pot opta pentru PBAGH2. Ambele oferă un compartiment matlasat pentru laptop şi mai multe buzunare pentru documente, telefon mobil, pixuri, carduri bancare şi alte obiecte mici.

 

Preţ de vânzare recomandat pentru PBAGH1 de 14 inch: 24,99 USD

 

Preţ de vânzare recomandat pentru PBAGH2 de 15,4 inch: 29,99 USD

 

                                  Aflati mai multe despre aceste produse in ASBIS B2B e-shop 

                                  Accesati ASBIS B2B e-shop pentru a vizualiza preturile Dvs de achizitie sau pentr a plasa comenzi.