Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru a permite latența scăzută

OpenStack adaugă suport Native Upstream HDR 200 Gigabit InfiniBand pentru super performanțe Cloud

Suport. Super performanțe. Multiple avantaje. 

Mellanox® Technologies, Ltd., furnizor important de soluții de interconectare end-to-end  de înaltă performanță, de ultimă generație pentru serverele de centre de date și sisteme de stocare, a anunțat că software-ul OpenStack include suport nativ pentru virtualizare prin rețeaua HDR 200 gigabit InfiniBand, permițând clienților să construiască servicii cloud de înaltă performanță bazate pe OpenStack peste cea mai îmbunătățită infrastructură de interconectare, profitând de latența extrem de scăzută a InfiniBand, de transfer de date ridicat, de calcul în rețea și multe altele.

200 gigabit pe secundă

Utilizând versiunea software „Train” OpenStack, managerii și furnizorii de centre de date pot construi și oferi platforme cloud bazate pe 200 de gigabit pe secundă de virtualizare InfiniBand. TripleO (OpenStack On OpenStack), care este utilizat pentru instalarea, modernizarea și funcționarea OpenStack Cloud pentru centrele de date, acceptă în mod nativ HDR InfiniBand, precum și generațiile anterioare de viteză.

Leadership

„Ca lider în soluții performante de interconectare, inteligență artificială și alte aplicații de calcul, InfiniBand alimentează multe dintre platformele de supercomputing și cloud din lume”, a spus Gilad Shainer, vicepreședinte senior marketing la Mellanox Technologies. "Suportul de software OpenStack open source pentru HDR InfiniBand, incluzând funcții avansate, cum ar fi In-Network Computing, simplifică adoptarea și utilizarea InfiniBand în întreprinderi mici și mijlocii și infrastructuri cloud."

Pentru mai multe informații despre Mellanox, vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.com