Comunicat de presa - Februarie 25

Perenio introduce versiunea telecom a Routerului IoT Elegance cu platforma Tuya Smart

Starterul tehnologic ceh Perenio prezintă o versiune specială a Routerului IoT Elegance cu platforma Tuya Smart pentru operatorii de telecomunicații. Această colaborare este o parte a proiectului global al companiei de creare a unui ecosistem deschis de management al clădirilor.

Routerul IoT Elegance este dispozitivul pilot al companiei și are capabilități vaste pentru activitatea operatorilor de telecomunicații. Perenio IoT este convins că cel mai mare potențial al dezvoltării sectorului IoT este concentrat pe segmentul B2B. Iar viitorul pieței vizează o integrare mai profundă: pe lângă vânzarea dispozitivelor populare, este necesară construirea unui ecosistem, o componentă educațională pentru consumatori și comunicarea prin toate canalele de distribuție posibile. Piața serviciilor de telecomunicații, în acest caz, este una dintre cele mai importante. Oferind un router IoT clienților lor în locul routerului obișnuit, operatorii de telecomunicații vor putea intra pe o nouă piață, devenind furnizori de soluții Smart Home.Utilizând IoT Router Elegance de la Perenio, operatorii pot oferi clienților o gamă mai largă de servicii: pe lângă telefonie și acces la Internet, este vorba despre crearea unui sistem inteligent modular ieftin și ușor personalizabil. Un astfel de sistem va oferi securitate și va gestiona consumul de resurse. De asemenea, clienții pot seta scenariile de funcționare ale dispozitivelor în funcție de ora din zi, de vreme și de starea senzorilor conectați.Despre Perenio IoT

Cu routerul Perenio IoT și platforma Tuya Smart, utilizatorul va putea conecta și controla o gamă uriașă de dispozitive inteligente dintr-o singură aplicație: senzori, relee, lămpi, robinete, obloane, fierbători, umidificatoare, mașini de cafea, aspiratoare, camere de supraveghere etc.

„Încercăm să creăm un ecosistem de gestionare a clădirilor deschise, care să fie accesibil atât utilizatorului individual, cât și orașelor întregi. Și cred că parteneriatul cu un uriaș ca Tuya este un pas mare în direcția corectă. Pe viitor Perenio IoT intenționează să continue colaborarea cu diverși parteneri în domeniul cercetării și dezvoltării de tehnologii inovatoare, de dispozitive și software pentru casele și orașele inteligente”, spune Serghei Kostevici.

„Ca platformă globală AI + IoT, Tuya consideră piața europeană foarte importantă în expansiunea globală a afacerii. Perenio demonstrează potențial în creșterea pieței IoT ca deschizător de drumuri. Ceea ce poate adăuga platforma Tuya la brandul său, ar crea o poziție competitivă prin diversitatea de produse, perioada de dezvoltare rapidă și interoperabilitatea cu tehnologia Powered by Tuya. Credem că Perenio va fi brandul de top pe piață pentru a facilita modul de viață inteligent, iar viitorul inteligent va veni acum pe piața europeană și globală”, a declarat Tina Yu, directorul general al Regiunii europene și asiatice laTuya.

Informații suplimentare despre prețuri și canale de distribuție vor fi oferite ulterior. 

Despre Perenio IoT

Perenio IoT spol.s.r.o. este o companie de tehnologie cu sediul central în Praga (Republica Cehă), care oferă soluții integrate pentru gestionarea spațiilor și clădirilor care utilizează Internet of Things (IoT). Perenio este format din mai multe centre de dezvoltare din Cehia, Belarus și Ucraina. Acestea creează un produs care oferă protecție, monitorizare a apartamentelor, birourilor și a altor spații rezidențiale și nerezidențiale.

Informații despre companie și produse sunt, de asemenea, prezentate pe site-ul web https://perenio.com/.

Despre Tuya

Tuya oferă o platformă AI + IoT de top la nivel mondial care aduce la viață produse inteligente pentru producători, mărci, OEM și lanțuri de retail. Platforma oferă acces hardware, servicii cloud și dezvoltare de aplicații. De asemenea, Tuya ajută brandurile să își îmbunătățească tehnologia și modelele de afaceri, permițându-le să livreze dispozitive inteligente pentru a satisface cererea consumatorilor. Tuya servește peste 180.000 de clienți din peste 190 de țări care alimentează peste 90 de mii de produse, cum ar fi iluminat, aparate și echipamente de supraveghere. Tuya este operat la nivel internațional, cu sediul local în S.U.A., China, Germania, Japonia și India. Tuya Cloud procesează peste 40 de milioane de interacțiuni vocale AI zilnice din cele cinci centre de date globale ale acestuia.

 

Informații despre companie și produse sunt, de asemenea, prezentate pe site-ul web https://en.tuya.com/.