Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de pre-comenzi Kickstarter

Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de pre-comenzi Kickstarter, care începe în martie

Compania, care dezvoltă sistemul de management al clădirilor, va prezenta produsul de bază IoT Router Elegance și linia de produse a ecosistemului care urmează la Sands, standul # 40247.

Produsele Perenio reprezintă alegerea perfectă pentru toți cei care-și doresc eficiență maximă fără a cheltui o avere. Soluțiile Perenio IoT permit optimizarea costurilor, te scapă de aglomerarea spațiului și de numărul mare de cabluri și prize, prezente în casă în mod obișnuit. Perenio aduce un plus de confort în casa ta.

Routerul IoT Perenio Elegance este un router IoT multi-protocol, ce combină mai multe module pentru a gestiona accesul la internet și controlul inteligent al dispozitivelor de la domiciliu. În primul rând, routerul IoT oferă o conexiune la internet puternică și stabilă, ținând cont de spațiul zgomotos și semnalele de la alte dispozitive. Proiectat pentru Wi-Fi 2.4 / 5.8 GHz, Gigabit Ethernet și LTE încorporat, routerul IoT se potrivește perfect atât pentru un apartament sau casă, dar și pentru spații mari de birouri.

În plus, nu este vorba doar de funcționalitatea routerului: Perenio oferă soluții complete. Dincolo de caracteristicile inițiale ale accesului la Internet, routerul IoT înlocuiește mai multe dispozitive de care aveați nevoie în trecut. De asemenea, oferă soluția perfectă pentru controlul de la distanță al dispozitivelor inteligente de acasă, și poate acoperi până la 150 de dispozitive inteligente conectate simultan.

 

 

Pentru CES 2020 Perenio IOT lansează Routerul IoT Elegance cu carcase interschimbabile. Acum aveți și variante de culoare în plus față de designul clasic alb-negru. Puteți schimba cele cinci carcase, în funcție de starea de spirit sau de culorile folosite la amenajarea spațiului în care este amplasat.

Routerul IoT Elegance este dispozitivul pe care nu veți dori să îl ascundeți sub masă, în spatele raftului sau în orice alt ungher. Poate deveni un obiect de décor alături de alte obiecte de décor. Este primul router și control gateway cu design special, modern, ce se potrivește perfect oricărui spațiu.

Routerul IoT Elegance acceptă dispozitive cu protocoale Bluetooth, ZigBee, Z-Wave, de la Apple HomeKit la Google Home. În primul trimestru al anului 2020, produsele Perenio IoT vor integra kitul de dezvoltare a software-ului Local Home, ce funcționează cu Google Assistant Connect.

Pe lângă Routerul IoT Elegance, gama de produse Perenio include accesorii inteligente pentru locuințe precum senzori și sisteme de securitate (Power Link, Cameră PIR pentru interior, Cameră fixă interioară, Senzor de fum, Senzor de scurgere, Senzor pentru ușă și fereastră, Senzor de mișcare, Control Gateway, Telecomandă Smart IR).

Datorită aplicației Perenio Smart, smartphone-ul se transformă într-un centru de control mereu disponibil. Cu Perenio, ecosistemul inteligent nu înseamnă doar un set de dispozitive disparate. Aplicația permite monitorizarea și colectarea statisticilor și înregistrărilor de pe dispozitivele conectate, obținerea de alerte și notificări despre starea lor, astfel încât să aveți mereu controlul de la distanță al dispozitivelor conectate printr-un ecosistem comun.

Perenio IoT oferă soluții pentru comunități diferite fie că este vorba despre companie, familie, colegi sau prieteni. Perenio oferă stabilitate și siguranță.

 

Căutați Perenio IoT la Sands Expo, Nivel 2, Sălile  A-D, stand 40247, sau standul Google