Brandul de accesorii IT Prestigio

Prestigio lanseaza MultiPhone

CUMPARATI ONLINE

Prestigio MultiPhone

Produse Prestigio

Dupa lansarea cu succes in tarile CSI a modelului pilot MultiPhone 400 Duo, primul smartphone produs de Prestigio, compania face pasul urmator si intra pe aceasta categorie de produse si in Europa. 

In 2012, Prestigio a obtinut rezultate foarte buna in vanzarea Tabletelor PC.  Datorita modelelor de succes MultiPad 9.7 Pro si MultiPad 9.7 Ultra, compania a reusit sa patrunda in topul celor mai importanti producatori de pe piata, obtinand o cota de piata de peste 25% in unele tari din Europa de Est, ocupand locul 3 dupa Apple si Samsung.  

„Dupa succesul foarte mare obtinut in zona EMEA cu gama de tablete Prestio Multipad, am primit foarte multe cereri atat de la distribuitori cat si de la consumatori pentru un smartphone cu Android. Gama Multiphone este raspunsul nostru la aceste cereri. Raport foarte bun calitate-pret, design atractiv, usor de utilizat, tehnologie perfomanta, intr-un cuvant, un produs de calitate, care se va bucura cu siguranta de succes”, a declarat Yuri Antoshkin, COO Prestigio.  

Punctul comun al celor 3 modele este Dual SIM-ul. Comutarea intre cele doua cartele SIM se face printr-un simplu buton, oferindu-va astfel posibilitatea de a avea intr-un singur telefon, doi operatori diferiti, de a alege cele mai avantajoase oferte de pe piata si de a tine legatura cu cei dragi, indiferent de retea.

MultiPhone 4300 DUO

Modelul MultiPhone 4300 DUO ( PAP4300DUO) dispune de un ecran de 4.3 inci/10.9 cm, IPS multi-touch care ofera o imagine stralucitoare, vie si extrem de clara. Procesorul Cortex A9 de 1GHz face ca sistemul de operare Android 4.0 Cream Sandwich si aplicatiile instalate sa ruleze rapid si fara probleme. Pe langa conectivitatea HSDPA, HSUPA, 3G/UMTS si GSM Quad-band, MultiPhone 4300DUO dispune  si de Bluetooth si WIFI. Un alt avantaj sunt cele doua camere foto: cea de pe spatele dispozitivului are

5Mpx si auto-focus, iar cea de pe partea frontala care se poate folosi pentru apeluri video are 0.3 Mpx.  Telefonul dispune de GPS, radio FM, senzor de proximitate, senzor de lumina si busola.  Toate aceste caracteristici fac din Prestigio MultiPhone 4300 DUO unul din cele mai puternice smartphone-uri Android, alegerea ideala atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru utilizatorii care isi doresc un gadget performant.

MultiPhone 4040 DUO

Modelul urmator al gamei este MultiPhone 4040DUO (PAP4040DUO), fratele mai mic al modelului MultiPhone 4300 DUO, deoarece pastreaza toate specificatiile tehnice ale acestuia, singura diferenta constituind-o dimensiunea ecranului. In acest caz vorbim de un ecran de 4.0 inci/110.2 cm. Ambele modele vin cu aplicatii instalate atent selectionate, dintre care amintim Youtube, Skype, Facebook, Twitter, Jocuri precum Angry Birds, Office Suite Pro si eReader Prestigio, o aplicatie personalizata de pe PrestigioPlaza unde puteti gasi peste 260.000 de  carti in format electronic in 23 de limbi.

MultiPhone 3500 DUO

Acest smartphone Android dispune de un ecran capacitiv multi-touch de 3.5 inci/8.9 cm si se adreseaza consumatorilor care-si doresc un telefon cu functii multiple, dar nu au nevoie de un ecran mare. Procesor Qualcomm 1GHz, sistem de operare Android Gingerbread 2.3 si o multime de aplicatii preinstalate dintre care amintim Skype, Twitter, Facebook si ereader Prestigio. Dispozitivul dispune, de asemenea de 3G, WIFI, Bluetooth, GPS si o camera de 2.0 MPx.

Capacitatea de stocare a celor trei modele poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card Micro SD. Telefoanele dispun de port USB pentru transfer de date si incarcare.

Gama Prestigio MultiPhone beneficiaza de o garantie de 2 ani si va fi disponibila pe piata romaneasca incepand cu luna noiembrie.

Pana la sfarsitul acestui an Prestigio si-a propus sa-si mareasca gama cu inca un model de smartphone cu Android 4.0

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.