Prestigio prezinta RoadRunner HD1 – Video recorder auto

        CUMPARA

 

Bucuresti, 27 octombrie 2011

Prestigio RoadRunner HD1 este un aparat digital mobil de inregistrat, care este martor de incredere in orice situatie neprevazuta sau accident din trafic. Aparatul are un procesor puternic ce permite o inregistrare HD 720P la o rezolutie de 1280 x 720 si 30 cadre pe secunda, astfel incat orice detaliu este redat cu maximum de claritate.

Dispozitivul poate inregistra pe card SD cu o capacitate de pana la 32GB si este capabil sa stocheze pana la 6 ore de filmare, are playback in timp real si permite afisajul timpului. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de optiunea de ajustare automata a sensibilitatii la lumina si reda imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

O alta caracteristica importanta este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite inregistrarea unei suprafete mult mai mari din aria vizuala. Senzorii de miscare permit identificarea potentialelor scene importante filmate, astfel incat nu mai este nevoie de verificarea tuturor imaginilor inregistrate.

Am observat ca multe persoane au nevoie de un produs care ii poate ajuta sa evite problemele din trafic, cum ar fi sa inmaneze asigurarea in accidentele in care nu sunt vinovati, sa dovedeasca viteza pe care o aveau sau pur si simplu sa inregistreze ce se petrece in interiorul si exteriorul masinii. De aceea, am hotarat sa lansam un aparat de inregistrat pentru masina, RoadRunner HD1, disponibil incepand de astazi.”, a explicat COO Prestigio Yuri Antoshkin. “Pentru ca incercam intotdeauna sa oferim produse de inalta tehnologie, suntem increzatori ca noul aparat se va ridica la nivelul asteptarilor publicului nostru tinta, dar si al viitorilor clienti.”, a adaugat acesta.

RoadRunner HD1 rezista la temperaturi variate, de la -35˚C pana la +70˚C, asa ca poate fi folosit atat in conditii de caldura extrema, cat si la temperaturi foarte scazute.
Aparatul functioneaza cu o baterie Li-Ion ce poate fi reincarcata sau cu un incarcator pentru masina DV de 5V, asa ca indiferent de distanta, RoadRunner este disponibil in orice moment.
La achizitionare, aparatul este insotit de incarcator pentru masina DC de 5V, manual de utilizare, suport de fixare, cablu USB, cablu AV si garantie.
RoadRunner e disponibil incepand cu 28 Septembrie la partenerii Asbis Romania. Imagini si mai multe informatii despre produs sunt disponibile la aceasta adresa.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 de reprezentanţe în 26 de ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.