4 noi produse INFINIDAT în oferta ASBIS

INFINIDAT InfiniBox F6212, InfiniSync și InfiniGuard sunt disponibile prin ASBIS

În data de 27 martie 2018, INFINIDAT a lansat un nou portofoliu și a introdus in gama sa 4 noi produse: F6212 Infinibox array, InfiniSync, Infiniguard, Neutrix Cloud. 

Toate aceste produse se bazează pe platforma cunoscută de software a INFINIDAT care include:

Neural Cache, algoritmul de învățare al INFINIDAT care maximizează performanța prin găsirea unor conexiuni ascunse în modelele de acces la date;

InfiniRAID, care, împreună cu arhitectura INFINIDAT RAS, oferă o disponiblitate de 99,99999%, asigurând în același timp integritatea datelor la scară multi-petabyte. 

InfiniSnap, mecanismul inovativ instantaneu pe bază de marcaje temporale (timestamp-based snapshot mechanism) care asigură un management nelimitat al copierii datelor și o replicare de înaltă performanță fără impact asupra performanței. 

Gama F6212 Infinibox

Actuala gamă de produse Infinibox este formată din F1000, F2000, F4000, F6000 și dispozitivul de backup INFINIDAT.

F6212 este noul sistem high-end ce utilizează până la 480 x 12TB NL-SAS, ceea ce înseamnă o capacitate brută de 5,7 PB.

Portofoliul actual de stocare al Infinidat include:

F6212 este dedicat analizelor în timp real, deep learning și IoT.

InfiniSync

Centrul de date Black Box recorder este rezultatul achiziției companiei Axxana de catre Infinidat la sfârșitul anului 2017.

Ideea principală pe care se bazează este aceea de a evita necesitatea unei legături sincrone la un site DR aflat la distanță pentru date de mare importanță, în situația în cazul unui obiectiv redus de recuperare a datelor. În mod obișnuit, astfel de aranjamente DR implică o legătură de sincronizare între un site aflat, de exemplu în New York, și un site din apropiere, în New Jersey, cu o latență de mai multe milisecunde. Există, de asemenea, o legătură asincronă cu un site secundar îndepărtat, de exemplu în Dallas, cu un obiectiv general de recuperare (RPO) măsurat în câteva minute.

"Cutia neagră" Axxana Phoenix este un sistem local, bine protejat, prin care INFINIDAT poate supraviețui unei explozii. Aceasta stochează modificări recente ale datelor primare din site de până la 1.6TB, în momentul în care acestea apar, cu o latență mai mică de 0,3 ms. 

Modificările sunt trimise, de asemenea, în mod asincron, la site-ul secundar. Dacă site-ul primar devine offline, datele recente de sincronizare din caseta InfiniSync pot fi trimise către site-ul secundar, prin transfer WAN sau celular, reducând timpul necesar pentru RPO la ordinul secundelor.

Rezultatul este o aplicație de recuperare rapidă a datelor după un eveniment – RPO 0, fără pierderi de date și cu economii de costuri, nemaifiind de un site secundar pentru sincronizarea legăturilor de comunicații.

Axxana este în prezent o filială deținută integral de INFINIDAT, fiind prima sa integrare în sistem.

InfiniGuard

În Q4 2017, Infinidat a introdus dispozitivul de backup Infinidat (IBA), modelul B4260, bazat pe gama de dispozitive InfiniBox F4000. Acesta ocupă 26U într-un rack, în timp ce IBA are nevoie de un rack complet. Totodată, s-au adăugat servere de noduri de stocare de 3 x 2U la F400, împreună cu motoare de deduplicare fără staționare de 3 x 2U (DDE) care suportă dimensiuni variabile, deduplicare inline și globală.

Sistemul a fost preconfigurat într-o topologie 2 + 1 HA-ready. Dacă un DDE eșuează, atunci activitatea sa este transferată la altul. Infinidat nu are puncte singulare de eșec în produsele sale.

IBA a fost rebranduit ca InfiniGuard și dispune de o viteză de intrare de 48TB/oră fără deduplicare din partea sursei și de până la 74TB/oră cu accelerare la sursă. Datele pot fi reproduse pe un site local sau la distanță, pentru protecție suplimentară.

Rata de restaurare este de 24TB/oră. Accelerarea InfiniBox este atribuită parțial stocării informațiilor în DRAM.

Sistemul InfiniGuard suportă legături de 10GbitE și 16Gbit/s Fibre Channel, cu 12 porturi care pot fi mixate. Protocoalele de ingerare includ RMAN, pentru baze de date cum ar fi Oracle, VTL, NAS (NFS și SMB) și OST.

Lista produselor software de backup ce sunt suportate include Veritas NetBackup, Oracle, Veeam, IBM Spectrum Protect (TSM) și Commvault.

Neutrix Cloud

Cu Neutrix Cloud, INFINIDAT își propune să livreze cu adevărat promisiunea de a oferi agilitatea cloud-ului public fără a crește complexitatea infrastructurii și costurile.

Datele sunt stocate în rețele Infinidat în centrele de date Infinidat, Cloud-ul Neutrix fiind adiacent punctelor de intrare cu acces rapid la Amazon (AWS Direct Connect), Azure (Azure ExpressRoute) și cloud-ul public al Google. Asta înseamnă că un cloud precum AWS, Azure sau Google Cloud poate procesa date din cloud-ul Neutrix fără ca datele să fie stocate în cele menționate mai devreme. 

Noul sistem Neutrix poate fi utilizat de asemenea de către clienții INFINIDAT ca și echipament de recuperare în caz de dezastru, deoarece oferă DRaaS.

Concluzii

Toate aceste produse sunt deja disponibile în oferta ASBIS.

Vă interesează produsele Infinidat? Contactați-ne la sales@asbis.ro