ASBIS semnează un acord de distribuţie cu producătorul de plăci grafice SAPPHIRE Technology

ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), lider în distribuţia de componente pentru calculatoare pe pieţele în curs de dezvoltare EMEA, a ajuns la un acord de distribuţie cu SAPPHIRE Technology Ltd, lider în producţia de plăci grafice bazate pe tehnologia ATI.

SAPPHIRE LOGOConform termenilor acordului semnat, ASBIS este autorizată să comercializeze întreaga gamă de produse SAPPHIRE bazată pe acceleratoare grafice ATI Radeon™ şi plăci de bază realizate pe baza tehnologiei procesoarelor AMD în ţările din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

SAPPHIRE Technology cu sediul în Hong Kong este unul dintre cei mai mari furnizori de produse conforme cu standardul VGA din lume, utilizând cele mai noi tehnologii de accelerare şi procesoare disponibile de la AMD. SAPPHIRE proiectează, produce şi distribuie plăci de grafică video bazate pe tehnologia ATI Radeon™ şi plăci de bază realizate pe platforme de procesoare AMD, respectând cu stricteţe criteriile de control al calităţii şi producţiei prin intermediul unităţilor de producţie certificate ISO9001 şi ISO4001.

Fie că PC-ul este utilizat la serviciu, pentru jocuri sau pentru redarea unor DVD-uri, pentru editarea filmelor sau distribuirea fotografiilor digitale, cele mai noi plăci grafice SAPPHIRE asigură imagini digitale clare, vibrante, cu o reproducere video uniformă, precum şi o calitate inegalabilă a culorilor afişate.

SAPPHIRE ATI RADEON GRAPHICS CARD„Credem că ASBIS este un partener de distribuţie important pentru o pătrundere eficientă  pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. Fiind un distribuitor cu experienţă în distribuţia de produse IT, ASBIS s-a bucurat de succes în cadrul pieţei şi deţine un potenţial excelent de clienţi fideli. Reprezintă completarea perfectă adusă partenerilor noştri comerciali”, a declarat Adrian Thompson , vicepreşedinte al departamentului de marketing din cadrul SAPPHIRE Technology Ltd. 

Noul parteneriat va promova distribuirea produselor SAPPHIRE în ţările din regiunea EMEA în care ASBIS este prezentă şi va permite arhitecţilor de sisteme şi distribuitorilor să obţină produsele SAPPHIRE pe plan local prin intermediul centrelor sale de distribuţie localizate în Praga (Republica Cehă) şi Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Laurent Journoud , Vicepreşedinte executiv al departamentului de Vânzări şi Marketing din cadrul ASBIS a declarat, „Oferind soluţii eficiente pentru sistemele exigente din punct de vedere al graficii din ziua de astăzi, plăcile SAPPHIRE asigură performanţe remarcabile. Îmbunătăţind fiecare aspect al divertismentului bazat pe PC, aceste plăci video suportă cele mai recente formate cu definiţie înaltă, oferind o experienţă vizuală flexibilă şi perfectă chiar şi celor mai exigenţi entuziaşti ai tehnologiei.  Datorită noului acord cu SAPPHIRE, vom fi capabili să îmbunătăţim gama de produse grafice care folosesc tehnologia de vârf.  De asemenea, vom putea să răspundem într-un mod mai eficient cerinţelor de schimbare solicitate de clienţii noştri.”


Despre Sapphire Technology Ltd.


Sapphire Technology Ltd proiectează, produce şi distribuie cea mai completă gamă de acceleratori grafici video pe baza tehnologiei ATI  Radeon™ din lume. În plus, Sapphire produce plăci de bază construite pe baza tehnologiei procesoarelor AMD. Sapphire are sediul în Hong Kong şi deţine două unităţi de producţie în Dongguan, China. Fabricile au o capacitate totală de 1,8 milioane de plăci grafice pe lună. În prezent, Sapphire are 3000 de angajaţi la nivel mondial, fiind reprezentată în America de Nord, Europa, Africa de Sud şi Asia Pacific.   Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul www.sapphiretech.com


 

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (LSE: ASB.L) este o firmă specializată în distribuirea de produse IT ale producătorilor de talie mondială, precum Intel, Seagate, Hitachi, Miscrosoft, Samsung, AMD şi Toshiba. ASBIS dispune de patru centre principale de distribuţie care furnizează produse pentru operaţiuni în interiorul statelor cu pieţe în curs de dezvoltare din regiunea EMEA. Sistemul central de achiziţie, platforma on-line B2B , experienţa internaţională a conducerii corporaţiei şi expertiza locală a echipelor din fiecare ţară, împreună cu o bună cunoaştere a Europei de Est, au contribuit la consolidarea poziţiei de top a Grupului ASBIS în această regiune, precum şi la pătrunderea pe pieţele în continuă dezvoltare din cadrul regiunii EMEA în mod rapid şi la costuri avantajoase. În consecinţă, Grupul este în prezent unul din cei mari distribuitori de componente IT din Europa de Est şi singura companie capabilă să presteze servicii de distribuţie pentru majoritatea ţărilor din Europa de Est. ASBIS are mai mult de 700 angajaţi, peste 14000 clienţi şi venituri anuale la niveluri record de peste 1 miliard USD (2006). Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei  www.asbis.com.