Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient Creșterea Datelor Enterprise

Sistemul mobil Lyve Drive al Seagate activează Datasfera la CES 2020

În timpul CES 2020 (Las Vegas, 7-10 ianuarie), Seagate Technology plc (NASDAQ: STX), lider mondial în soluții de date, a introdus un sistem mobil Lyve Drive ™ care permite o mișcare eficientă și rentabilă a datelor între enterprise, cloud și edge.

Dezvoltat pentru a aborda nevoia tot mai mare de a muta cantități masive de date l, Lyve Drive Mobile System este o colecție de soluții de stocare modulare create pentru a ajuta întreprinderile să fie mai eficiente și să se dezvolte.

Ce este Lyve Drive Shuttle?

Preluați controlul asupra transferului de date și a costurilor de transport atunci când mutați datele în cadrul companiei.Seagate® Lyve Drive ™ Shuttle este disponibil într-o varietate de opțiuni de stocare care sunt simple și accesibile pentru mediile emergente, indiferent de furnizorul de servicii cloud.

Cum funcționează

Simplu și ușor de utilizat cu funcționalitatea drag-and-drop similară utilizării unei unități USB externe.

Lyve Drive Shuttle acceptă majoritatea formatelor de fișiere standard și protocolului de rețea pentru o integrare ușoară de pe dispozitive de stocare atașate direct, atașate la rețea și alte dispozitive externe.

Utilizați un ecran tactil cu cerneală electronică pentru a copia fișierele direct fără un computer, indiferent dacă sunt în medii întunecate sau luminoase.


În timpul CES, Seagate a prezentat sistemul revoluționar și câteva concepte-cheie de produs din linie, inclusiv:

·              Lyve Drive Shuttle

·              Carduri Lyve Drive și Cititor de carduri Lyve Drive

·              Sistem de comandă mobil Lyve Drive

·              Sistem de comandă modular Lyve Drive

·              Lyve Drive Rackmount Receptor

 

Aflați mai multe detalii despre portofoliul complet Seagate pentru migrarea ușoară a datelor de analiză și genomică, biblioteci video, bănci de imagini.

 

Contactați managerii ASBIS din țara dumneavoastră pentru a obține mai multe informații despre sistemul mobil Seagate Lyve Drive.