Software-ul NVIDIA EGX Stack combinat cu Supermicro hardware poate gestiona servere GPU prin rețele într-un mediu Nativ Single Cloud.

Serverele Supermicro cu platformă NVIDIA EGX pentru procesare și gestionare AI in Centrele de date

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), lider global în enterprise computng, stocare, soluții de rețea și tehnologie green computing, are acum disponibile și sisteme de calcul NGC-Ready for Edge. Aceste servere se adaugă serverelor HGX de înaltă performanță pentru centrele de date și soluțiilor Kubernetes ale Supermicro, iar capacitățile actualizate ale platformei NVIDIA EGX vor permite clienților Supermicro să își utilizeze aplicațiile AI într-un mediu nativ din cloud.

„Folosind platforma EGX NVIDIA, clienții ce utilizează servere Supermicro pot rezolva sarcini de lucru multiple și complexe specifice centrelor de date, a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. „Modelele 5019D-FN8TP, 1019D-FHN13TP și 2029GP-TR care acceptă unități unice sau multiple NVIDIA T4 sunt validate ca NGC-Ready for Edge. Colaborarea cu companii de renume precum NVIDIA confirmă misiunea Supermicro de a oferi soluții de cea mai bună clasă.”

Serverele Supermicro green-computing edge sunt optimizate pentru a rula sarcini de lucru AI pe EGX stack cu putere de calcul de înaltă performanță. E403-9D-16C-FN13T, ca și noile 1019P-FHN2T și E403-9P-FN2T, cu procesoare scalabile Intel® Xeon® sunt în prezent în procesul de validare NGC-Ready for Edge.

„Serverele Supermicro validate de NGC-Ready for Edge și stack-ul NVIDIA EGX pot rezolva cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini de lucru AI”, a declarat Justin Boitano, Senior Director of Product, Enterprise and Edge at NVIDIA. „Acum, clienții pot dezvolta servicii AI pentru a furniza informații automate în diverse industrii, de la magazine cu amănuntul și fabrici la spitale și orașe inteligente.”

Supermicro testează deja împreună cu retailerii soluțiile AI IoT alimentate de GPU-urile NVIDIA, , pentru a accelera operațiunile și a îmbunătăți experiența clienților, precum și cu agențiile de infrastructură de transport public pentru a monitoriza siguranța pasagerilor în trafic. De asemenea, sunt disponibile și produsele 5019D-FN8TP, 1019D-FHN13TP și 2029GP-TR.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com