ASBIS România a fost nominalizată pentru a treia oara pentru cele mai mari vânzări Microsoft OEM în anul fiscal 2009

ASBIS Romania a obtinut, inca o data, recunoasterea Microsoft pentru rezultatele obtinute in anul fiscal 2009 in cadrul intalnirii anuale a Microsoft Club, a treia la care participa subsidiara locala a grupului ASBIS PLC. Aceste rezultate reconfirma pozitia ASBIS Romania in cadrul principalilor parteneri pe zona de solutii software pentru firmele mici si mijlocii, anul 2009 fiind al treilea an consecutiv in care ASBIS Romania este nominalizată pentru cele mai mari vânzări Microsoft OEM.  

Microsoft Club este este un eveniment anual organizat de Microsoft la care participa cei mai importanţi parteneri Microsoft din toate categoriile: partenerii de soluţii, partenerii MS Dynamics, Direct OEM, distribuitorii OEM (Original Equipment Manufacturer), SMSP şi E&D.

Prezenta la decernarea premiilor care au avut loc in cadrul acestui eveniment, Monica Aluas, Country Manager  ASBIS Romania a declarat:  „Premiul acesta reprezinta recunoasterea unei combinatii castigatoare de mare incredere intre efort, profesionalism si calitate, combinatie ce caracterizeaza echipa ASBIS Romania.  Acest succes demonstreaza pentru a treia oara consecutiv perseverenta pe care echipa noastra a avut-o de-alungul anilor in materializarea visului de a fi cei mai buni in piata de distribuitori autorizati OEM.”

“Este al treilea an fiscal consecutiv in care suntem distribuitorul Microsoft OEM numarul 1 in Romania si al doilea an consecutiv in care aceasta performanta este recunoscuta in cadrul Microsoft Club.  Urmeaza o crestere calitativa. Vrem sa oferim partenerilor nostri o relatie de business cu valoare adaugata sporita – pe aceasta tema ne vom concentra in anul ce urmeaza.” a declarat Alexandru Dumitru, Product Manager Microsoft in cadrul ASBIS Romania.

 

 

Despre ASBIS

 

ASBIS Romania este subsidiara locală a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS partener de top pentru marci renumite – Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc – și se constituie ca  "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are are filiale în 27 de ţări, 33 de depozite, peste 30.000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,5 miliarde USD în 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux). Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.