Noul laptop DELL Vostro™ V130 – Arata inteligent. Lucreaza inteligent.

        CUMPARATI

 

DELL Inc., o corporatie multinationala din domeniul tehnologiei informatiei si un producator renumit de PC-uri, a lansat noul laptop pentru firme mici:  Vostro™ V130. Este disponibil in stocul ASBIS Romania si poate fi comandat.

Construit pe baza unui design premiat, acest laptop incredibil de subtire si de usor combina performanta conferita de configuratia completa cu durabilitatea necesara unei utilizari la drum.

  • Bazate pe procesoare Intel® Core™.
  • Ramai conectat oriunde te-ai duce cu ajutorul unui ecran HD si a unei suite complete de comunicare.  
  • Optiunea pentru backup si recuperare de date online Dell™ DataSafe™ asigura acea protectie pentru datele importante pe care o setezi si apoi nu mai ai grija ei.
     


Calatoresti usor si faci o buna impresie

Laptop-ul tau este o parte a identitatii tale la fel cum este si sigla firmei tale. Vostro V130 are un aspect de nivel premium care iti sustine imaginea de om de afaceri iar greutatea lui redusa si configuratia completa  iti permit sa lucrezi in orice conditii.

  • Capabilitati de exceptie intr-un laptop usor. Cu Vostro V130 beneficiezi de capabilitatile unui laptop cu dimensiune mai mare intr-un format subtire si usor (cu greutate de la numai 1,6 kg) ceea ce iti face deplasarea mai usoara.
  • Robustetea de care ai nevoie. Formatul pe care l-ai dorit. De ce din plastic? Cu o carcasa din aluminiu anodizat, cu balamale din zinc si cu palmrest din aliaj de magneziu, Vostro V130 face pe oricine sa intoarca capul dupa el si are si, in plus, are acea robustete de care ai nevoie la drum.
  • Bucura-te de o experienta asemanatoare cu a unui laptop mai mare. Descopera cum lucrurile mici par mari cand lucrezi confortabil cu un Vostro V130 cu ecran WLED de 13.3 inch, tastatura completa si touchpad spatios.


Faci mai multe. Transporti mai putin

Chiar daca este intr-un format subtire, Vostro V130 beneficiaza de acele caracteristici care te ajuta sa fii productiv, astfel incat iti poti indeplini sarcinile oriunde te-ai afla.

  • Lucreaza mai usor in mod multitasking. Lucrezi usor cu Windows® 7 si iti indeplinesti sarcinile zilnice mai repede datorita procesoarelor pana la Intel® Core™ i5 si a memoriilor SDRAM DDR3 de pana la 4 GB.
  • Fii acolo fara a pleca de aici. Ofera clientilor tai si altor persoane importante din viata ta posibilitatea de a fi mai mult timp in legatura cu tine cu ajutorul unei camere web de 2 MP incorporata si a programului de video-chat.

Ramai conectat la activitatea ta

Mobilitatea presupune adaptarea la diverse conditii iar Vostro V130, datorita porturilor si a conexiunilor usor accesibile, iti asigura flexibilitatea de a te conecta, de a prezenta sau, pur si simplu, doar a functiona practic in orice situatie.

  • Analogic sau digital? Este alegerea ta. Fa-ti prezentarile pe monitoare, proiectoare si TV HD folosind usor interfata multimedia HD (HDMI) si conexiunile VGA.
  • Fa back-up sau adauga. Utilizeaza celor doua porturi USB 2.0 si portul USB/eSATA de transfer ca sa conectezi noi dispozitive sau sa faci back-up la date pe un hard-disc extern.  
  • Foloseste-te de Bluetooth. Indiferent ca vrei sa transferi fisiere, sa sincronizezi dispozitive sau sa conectezi hardware wireless, tehnologia Bluetooth 3.0 incorporata te ajuta sa faci asta foarte rapid si fara probleme.
  • Fixeaza-te pe imagine, fa poza si transfer-o. Transferi usor poze si fisiere video catre si de la Vostro V130 cu ajutorul cititorului de carduri 5-in-1.