ASBIS distribuitorul Dell cu cel mai mare potential

Bucuresti, 7 august 2009. Sfarsitul lunii trecute a transformat ASBIS Romania in cel mai puternic distribuitor Dell din tara prin definitivarea acordului cu One Dell Distribution (1DD). Prin contractul semnat la nivel mondial cu Dell, ASBIS Romania devine primul partener local care poate sustine ambele directii de business – “consumer si commercial”- desemnate de producatorul american.

One Dell Distribution (1DD) este o organizatie relativ noua care preia toate punctele tari ale Dell adaugand acestora o focalizare pe necesitatile partenerilor sai din distributie si din retail channel din toata lumea.  Structura 1DD, din care ASBIS face parte, sustine si dezvolta relatiile profesionale aducand valoare adaugata business-ului folosind programe de marketing si informare noi in piata noastra.

ASBIS Romania acorda o importanta strategica partenerilor sai din domeniul PC-urilor portabile, sustinandu-I in proiecte, licitatii si deal-uri speciale prin comenzi directe catre Dell EMEA. Pentru a-si sprijni si mai mult partenerii in acest mediu competitiv, ASBIS ofera preturi speciale, asigura termene de raspuns foarte scurte, un service rapid si nu in ultimul rand o forta financiara sutinuta de intregul grup ASBIS ce activeaza in peste 27 de tari cu reprezentante proprii.

Clientii ASBIS Romania beneficiaza de oferta completa Dell, cu multe produse aflate in stoc, si de oportunitatea de livrare a configuratiilor la cerere. Si toate acestea alaturi de multitudinea de componente, accessorii si echipamente IT si software din portofoliul ASBIS Romania.

Despre ASBIS

ASBIS România este subsidiara locală a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS partener de top pentru marci renumite – Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc – și se constituie ca  "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are are filiale în 27 de ţări, 33 de depozite, peste 30.000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,5 miliarde USD în 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux).