Noul laptop Acer Aspire 5745DG, centrul 3D de entertainment

Berlin, 4 septembrie 2010 – Tehnologia 3D a schimbat modul în care percepem lucrurile. O adevărată revoluţie începută în industria cinematografică intră acum în casele utilizatorilor, transformând conceptul de entertainment pe

        CUMPARATI

care îl cunoaştem la ora actuală în ceva mult mai natural şi mai captivant.

Noul laptop Aspire 5745DG reprezintă cel mai nou şi mai performant centru de divertisment mobil. Experienţa pe care o au utilizatorii atunci când urmăresc un clip sau joc 3D pe acest echipament de calcul mobil nu poate fi, în acest moment, comparată cu nimic.

Beneficiind de tehnologia NVIDIA® 3D Vision™ şi dispunând de un ecran HD de 15.6" Acer CineCrystal™ cu o frecvenţă de 120 Hz, laptop-ul oferă imagini 3D ce transpun utilizatorul în mijlocul acţiunii, filmele şi jocurile prinzând astfel viaţă. Utilizatorii pot retrăi emoţiile pe care le-au experimentat în ultima vacanţă sau la ziua celui mai bun prieten, urmărind clipurile video în 3D. Tot ceea ce trebuie să facă este să deschidă aceste fişiere video cu Acer Arcade™ Deluxe. Aplicaţia permite conversia de la 2D la 3D a oricărui fişier video sau DVD, ‘trimiţând’ persoanele ce urmăresc imaginile chiar în mijlocul acţiunii. De asemenea, cu ajutorul aplicaţiei Acer Arcade™ Deluxe se pot gestiona cu uşurinţă milioane de melodii, fotografii şi filme.

Experienţa extraordinară este asigurată de placa video de ultimă generaţie NVIDIA® GeForce® GT 425M, împreună cu a treia generaţie a tehnologiei Dolby Home Theater®. Aspire 5745DG poate fi echipat cu unitate optică Blu-ray Disc™, ce oferă o interacţiune realistică datorită calităţii imaginii şi a sunetului, laptop-ul putând fi conectat la un televizor ce dispune de port HDMI.

Puterea de procesare a sistemului este asigurată de noile procesoare Intel® Core™ i7, i5 şi i3. Acestea permit utilizatorului rularea simultană a mai multor aplicaţii, a jocurilor de ultimă generaţie şi crearea sau editarea rapidă de conţinut digital.

Spaţiul de stocare este asigurat de către un hard disk de mare capacitate, în timp ce cititorul de carduri multi-in-1 suportă majoritatea formaturilor de carduri existente, oferind astfel un transfer rapid al informaţiilor şi posibilitatea de a partaja date. Sistemul suportă un maxim de 16GB DD3.

Conectarea la Internet a laptopului poate fi făcută atât wireless cât şi wired: conexiune 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED® cu suport Acer SignalUp™şi Gigabit LAN, opţional putând fi achiziţionat un modul Bluetooth® 3.0. Webcam-ul Crystal Eye îţi permite să rămâi în contact cu prietenii, realizând video-conferinţe.

Aspire 5745DG este subţire şi are un design modern. Finisajul lucios al carcasei negre are margini subţiri şi muchii rotunjite iar tastele sunt mari, pentru a putea scrie confortabil, în timp ce alte taste media speciale îţi oferă controlul total asupra a ceea ce doreşti să asculţi. Touchpad-ul multi-gest, cu scroll activat de mişcarea circulară oferă posibilitatea de a răsfoi paginile şi control al zoom-ului cu două degete, navigarea făcându-se astfel foarte uşor. Partea metalică de lângă touchpad este concepută special pentru a nu păstra amprentele, completând designul modern şi sofisticat.

***

Informaţii detaliate despre produsele Acer şi un catalog cu preţuri, în format PDF, sunt disponibile pe site-ul Acer www.acer-euro.com

Despre Acer

De la înfiinţarea sa în 1976 Acer şi-a atins obiectivul propus eliminând barierele dintre oameni şi tehnologie. La nivel global, Acer se situează pe locul al 2-lea pe piaţa totală de PC-uri şi notebook-uri. Un Channel Business Model rentabil şi sustenabil joacă un rol esenţial în creşterea continuă a companiei, iar abordarea sa multi-brand integrează în mod eficient brand-urile Acer, Gateway, Packard Bell şi eMachines pe pieţele din lumea întreagă. Acer luptă să realizeze produse “verzi” şi să îşi stabilească un lanţ de aprovizionare pe principii ecologice, prin colaborarea cu furnizorii săi. Acer are onoarea de a fi Worldwide Partner al Mişcării Olimpice, al Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 şi al Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Acer Group are 7000 de angajaţi în întreaga lume. Veniturile estimate pentru 2009 se ridică la 17,9 miliarde USD. Accesaţi www.acer-group.com pentru mai multe informaţii.

© 2010 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer şi logo-ul Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrat şi/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea respectivilor deţinători.