Un netbook in pas cu moda: Acer Aspire One Happy

 

Acer a lansat noua gama de netbook-uri Acer Aspire One Happy. In proiectarea acesteia, compania a apelat la patru nuante deosebite care pot face dintr-un netbook un accesoriu in pas cu moda: Candy Pink, Lavender Purple, Lime Green si Hawaii Blue.
 

Acer Aspire One Happy este prevazut atat cu sistemul de operare Android cat si cu Windows 7. Asigura o autonomie de 8 ore si incorporeaza toate tehnologiile de comunicatie avansate precum Wi-Fi CERTIFIED pentru conexiune wireless si placa de retea Fast Ethernet pentru conexiune LAN. Alte optiuni de care beneficiaza netbook-urile sunt conexiune 3G si Bluetooth.
Desi este foarte subtire (doar 24mm) si foarte usor (1,25 kg pentru modelele cu baterie de 6 celule), netbook-ul are un ecran de 28 de cm (10.1 inci), cu o ratie de 16:9, ideal pentru discutii pe net, navigare sau streaming video. Pentru performante mai bune si economie energetica beneficiaza de tehnologia LED.

Datorita tastaturii ergonomice cu taste mari si a touch-pad-ului multigesture, ideal pentru navigarea prin documente mari, rotirea de imagini si functia de zoom, Acer Aspire One Happy este optim pentru scoala si munca. Pentru relaxare, este prevazut cu camera web Acer Crystal Eye si microfon.

Pentru procesare, utilizatorii pot alege intre procesorul Intel Atom N450 sau noul procesor performant si economic Intel Atom N550 dual-core. Acer Aspire One Happy mai este prezazut cu pana la 2GB memorie si o gama variata de aplicatii. Grafica de calitate este asigurata de Intel Graphics Media Accelerator 3150. Pentru a stoca informatii, hard-disk-ul de 250 GB este suficient iar card reader-ul multi-in-one asigura transferul usor de date.