Alegeți extraordinarul în materie de jocuri

Procesoarele AMD Ryzen™ seria 9000

Super putere, super experiență de joc

Super putere,
super experiență de joc

Distruge orice obstacol care stă între tine și victorie cu puterea brută și performanța procesoarelor AMD Ryzen™ din seria 9000. Tehnologia nucleelor “Zen 5” evoluează odată cu nevoile tale, astfel încât să țineți pasul cu cele mai noi trenduri și să fiți mereu învingător. Cu până la 16 nuclee și 32 de fire, platforma noastră face ca posibilitățile de jocuri de înaltă performanță să fie nelimitate.

Insurecția începe aici

Setați-vă așteptări înalte și refuzați orice nu se ridică la aceste așteptări! Procesoarele AMD Ryzen™ din seria 9000 vă oferă puterea de a crește nivelul și de a oferi o experiență extraordinară pentru jocuri, streaming, creare și toate lumile pe care doriți să le stăpâniți. Cu funcții precum overclocking-ul memoriei cu o singură atingere cu tehnologia AMD EXPO™1, puteți obține super performanțe pe un computer.

Super rezistență pentru următoarea ta misiune

Viitorul jocurilor îți aparține cu PC-ul de ultimă generație care poate crește odată cu tine. Procesoarele AMD Ryzen™ din seria 9000 sunt pregătite pentru viitor cu viteze de memorie DDR5 fulminante și lățime de bandă uimitoare cu PCIe® 5.0. În plus, numai AMD promite ani întregi de upgradabilitate, astfel încât să puteți profita la maximum de platforma AM5. Puneți-vă centurile de siguranță, deoarece cu procesoarele AMD Ryzen™, veți avea parte doar de victorii.

Pregătit pentru AI, destinat măreției

Deblocați întregul potențial al computerului cu procesoarele AMD Ryzen™ pregătite pentru AI. Aduceți viteza jocului în fiecare element al platformei cu accelerarea AI încorporată și capabilități AI îmbunătățite pentru productivitate și crearea de conținut. Vrei să supraalimentezi îmbunătățirile AI? Asociați procesoarele AMD Ryzen™ din Seria 9000 cu plăcile grafice Radeon™ Seria RX 7000 pentru a experimenta performanța maximă.

Solicitați reprezentanței ASBIS din țara dumneavoastră o ofertă de preț

Overclocking-ul și/sau Undervolting-ul procesoarelor și memoriei AMD, inclusiv, fără limitare, modificarea frecvențelor de ceas / multiplicatorilor sau a sincronizării / tensiunii memoriei, pentru a funcționa în afara specificațiilor publicate de AMD, va anula orice garanție aplicabilă a produsului AMD, chiar și atunci când este activată prin hardware și/sau software AMD.  Acest lucru poate anula, de asemenea, garanțiile oferite de producătorul sau comerciantul cu amănuntul al sistemului.  Utilizatorii își asumă toate riscurile și responsabilitățile care pot decurge din overclocking / undervolting-ul procesoarelor AMD, inclusiv, fără limitare, defectarea sau deteriorarea hardware-ului, performanța redusă a sistemului și/sau pierderea, coruperea sau vulnerabilitatea datelor.  GD-106.

© 2024 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, logo-ul AMD Arrow, Radeon, Ryzen și combinațiile acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc. Alte denumiri de produse utilizate în această publicație sunt doar în scopuri de identificare și pot fi mărci comerciale ale proprietarilor respectivi.