AMD & ASBIS Webinar

AMD EPYC – redefinirea centrelor de date moderne

Pe parcursul acestui webinar, AMD va prezenta procesoarele EPYC și cum se pot accelera diferite sarcini de lucru și consolida serverele instalate, făcând modalitățile de calcul mai sigure. Vom descrie, de asemenea, noua gamă de EPYC de înaltă frecvență 7Fx2, anunțată recent de AMD. La rândul său, ASBIS va descrie noul program promoțional, care oferă pachete atractive pentru platforme de server, bazate pe procesoarele AMD EPYC

Speakers: 

 

Joi,11 Iunie, 2020 

Inregistreaza-te acum!

AMD – Alexey Nechuyatov, – Sr. Product Marketing Manager, Datacenter BU, EMEA. 
ASBIS – Radu Dinu, – Business Development Manager – AMD EPYC Servers

Alexey Nechuyatov s-a alăturat AMD în mai 2019 pentru a oferi suport tehnică în regiunea EMEA. Alexey este un profesionist experimentat IT în marketingul internațional de produse și dezvoltarea afacerilor. Experiența sa anterioară include diverse roluri în companii precum Dell, AMD, ASBIS și Intel.

 

Radu Dinu s-a alăturat ASBIS în 2018 pentru a dezvolta activitatea AMD EPYC Server în ASBIS. Experiențele sale anterioare în vânzări și dezvoltare de business în companii precum Telekom, Canon și Intel l-au ajutat să îmbrățișeze acest nou rol cu entuziasm și rezultate bune.

 

 Inregistreaza-te (EN) 15:00