AMD extinde portofoliul de procesoare EPYC pentru a aduce noi niveluri de performanță și valoare pentru întreprinderile mici și mijlocii

AMD extinde portofoliul de procesoare EPYC pentru a aduce noi niveluri de performanță și valoare pentru întreprinderile mici și mijlocii

Procesoarele AMD EPYC din seria 4004 alimentează o gamă extinsă de modele de sisteme entry level de la furnizorii de servere de top

AMD a anunțat disponibilitatea procesoarelor AMD EPYC™ seria 4004, care completează portofoliul existent de procesoare pentru servere AMD EPYC cu noi oferte optimizate din punct de vedere al costurilor, ce oferă caracteristici de nivel enterprise și performanțe de top pentru întreprinderile mici și mijlocii și furnizorii de servicii IT găzduite.

„Din punct de vedere istoric, multe întreprinderi mici și mijlocii au fost nevoite să facă compromisuri în ceea ce privește soluțiile lor IT, utilizând soluţii de hardware care nu le satisfac pe deplin nevoile”, a declarat John Morris, vicepreședinte corporativ al Enterprise and HPC Business Group, AMD. „Bazate pe aceleași tehnologii care alimentează cele mai exigente centre de date din lume, procesoarele AMD EPYC din seria 4004 sunt oferite la un cost de achiziție optimizat pentru clienții din întreprinderile mici și mijlocii care doresc să obțină rezultate mai bune în afaceri.”

O alegere de încredere pentru afacerile în creștere

Procesoarele AMD EPYC din seria 4004 sunt construite pentru a oferi un sistem de calcul puternic și de uz general într-un pachet cu un singur socket, permițând configurații de înaltă performanță la scară de rack, multi-nod și turn, unde costul sistemului și alte constrângeri de infrastructură sunt considerente critice.

Ca parte a colaborării noastre continue, Lenovo este încântată că AMD introduce noile procesoare EPYC 4004 care ajută la abordarea noilor oportunități de piață. Extinderea gamei de procesoare AMD EPYC se adresează unui segment de piață mai larg, prin capacitățile accesibile, dar de înaltă performanță ale noului procesor“, a declarat Kamran Amini, vicepreședinte și director general pentru servere, stocare și soluții definite prin software la Lenovo. „Odată cu introducerea procesoarelor AMD EPYC din seria 4004, AMD contribuie la abordarea nevoilor clienților de servere din întregul spectru, oferind o valoare preț per performanță pentru companiile în creștere, alături de eficiență pentru o infrastructură fiabilă și sigură.

Suntem încântați să adăugăm încă o soluție AMD EPYC la portofoliul nostru Bare Metal. Împărtășind valori comune cu AMD, cum ar fi eficiența și sustenabilitatea, suntem convinși că viitoarele noastre soluții echipate cu procesoare AMD EPYC 4004 vor oferi flexibilitate în centrul de date. Clienții noștri vor putea valorifica performanța de calcul și eficiența energetică absolută a acestor noi procesoare, beneficiind în același timp de Trusted Cloud și de raportul performanță-preț“, a declarat Yaniv Fdida, Chief Product şi Technology Officer, OVHcloud

Performanța sarcinii de lucru a serverului Supermicro 3U MicroCloud Multi-Node și a familiei de servere mainstream 1U, 2U alimentată de procesoarele din seria AMD EPYC 4004, aduce o valoare sporită clienților care caută soluții rentabile și ușor de implementat”, a declarat Michael McNerney. SVP Marketing și Securitate Rețelei, Supermicro. „Împreună, extindem accesul la companiile care doresc să își optimizeze găzduirea și livrarea de conținut, sarcinile de lucru în cloud și multe altele.”

Serverele echipate cu procesoare AMD EPYC 4004 oferă un echilibru convingător între performanță, scalabilitate și accesibilitate. Permițând o gamă largă de soluții de întreprindere implementate pe scară largă, procesoarele AMD EPYC seria 4004 sunt susținute de parteneri de top, inclusiv Altos, ASRock Rack, Gigabyte, Lenovo, MSI, New Egg, OVHcloud, Supermicro și Tyan.

EPYC Seria 4004Zen 4
Cores
L3 Cache
(MB)
TDPFBase
(GHz)
FMax Boost
(GHz)2
EPYC 4564P1664170W4.5 GHz5.7 GHz
EPYC 4464P126465W3.7 GHz5.4 GHz
EPYC 4364P832105W4.5 GHz5.4 GHz
EPYC 4344P83265W3.8 GHz5.3 GHz
EPYC 4244P63265W3.8GhZ5.1 GHz
EPYC 4124P41665W3.8GhZ5.1 GHz
EPYC 4584PX16128120W4.2 GHz5.7 GHz
EPYC 4484PX12128120W4.4 GHz5.6 GHz

Despre AMD

De mai bine de 50 de ani, AMD a condus inovația în tehnologiile de calcul, grafică și vizualizare de înaltă performanță. Miliarde de oameni, companii de top din Fortune 500 și instituții de cercetare științifică de vârf din întreaga lume se bazează zilnic pe tehnologia AMD pentru a îmbunătăți modul în care trăiesc, lucrează și se joacă. Angajații AMD se concentrează pe construirea de produse de înaltă performanță și adaptabile ce depășesc limitele a ceea ce este posibil.

EPYC-018: Boost maxim pentru procesoarele AMD EPYC este frecvența maximă atinsă de orice nucleu de pe procesor în condiții normale de operare pentru sistemele server.