Cu o frecventa de 8722.78 MHz

AMD FX-8370 revendica un nou record mondial

BUY ONLINE

  Procesoarele din seria AMD FX

AMD, dezvăluind o altă performanţă record a procesoarelor sale din seria AMD FX, a atins un nou record mondial pentru viteza procesoarelor din silicon conform clasificării HWBOT.org. Optimizând arhitectura puternică CORE ‘Piledriver’ x86, faimosul overclocker finlandez “The Stilt” a împins la extrem overclocking-ul1.

“Frecvenţele ce stabilesc recorduri mondiale sunt doar începutul. Seria de procesoare AMD FX va permite o experienţă PC fără egal pentru entuziaştii IT – jocuri extreme pe mai multe ecrane şi conţinuturi HD,” a declarat Bernd Lienhard, vice-preşedinte corporatist şi director general, Client Business Unit, AMD. “Entuziaştii pot avea parte acum de o experienţă multitasking fără obstacole şi pot debloca capacităţi reale ale aplicaţiilor cu multiple thread-uri, beneficiind suplimentar de caracteristici de ajustare a performanţei suplimentare faţă de versiunea standard.”

De asemenea, AMD a lansat noi unităţi centrale de procesare (CPU) pentru seria AMD FX având viteza şi puterea optimizate, pentru a depăşi limitele de valoare şi eficienţă ale calculatoarelor desktop de înaltă performanţă. Noua unitate centrală de procesare (CPU) 125W AMD FX-8370 şi procesoarele 95W AMD FX-8370E şi FX-8320E cu puterea optimizată sunt echipate toate cu 8 nuclee native de CPU pentru productivitate la un raport excelent de preţ.

Proiectate cu gândul la entuziaştii IT, atunci când sunt cuplate cu cardurile grafice AMD Radeon™ R9, procesoarele AMD FX permit jucătorilor să experimenteze tehnologiile revoluţionare AMD Mantle2, AMD Eyefinity3 şi AMD TrueAudio4. Sunt disponibile acum soluţii de tipul procesor într-o cutie pentru unităţile centrale de procesare (CPU) AMD FX-9590 şi FX-9370 echipate cu soluţii de răcire pe bază de lichid cu buclă închisă, oferind o abordare silenţioasă a răcirii active pentru cel mai recent sistem AMD pentru profesionişti. 

 

 

AMD FX-9590

AMD FX-8370

AMD FX-8370E

AMD FX-8320E

X86 Cores

8

8

8

8

Max/Base (GHz)

5/4.7 GHz

4.3/4 GHz

4.3/3.3 GHz

4/3.2 GHz

TDP

220W

125W

95W

95W

Suggested Graphics

AMD Radeon™

R9 290X

AMD Radeon™

R9 280X

AMD Radeon™

R9 285

AMD Radeon™

R9 285

Suggested Board & Memory

AMD 990FX

DDR3-1866

AMD 990FX

DDR3-1866

AMD 970

DDR3-1866

AMD 970

DDR3-1866

Cu un ecosistem stabilit al platformei AM3+, jucătorii pot profita de o platformă compatibilă care suportă atât procesoare AM3 cât şi procesoare AM3+. În plus, cu suport AMD CrossFire™5 pentru până la patru Carduri Grafice AMD Radeon™ şi suport AMD Memory Profile (AMP) pentru până la 32GB de memorie Radeon™ R7 din seria performantă DDR3-1866, linia de procesoare FX actualizată a AMD este oferită într-un adevărat ecosistem care asigură o performanţă excepţională la un nivel de preţ excelent. 

1 Garanţia pentru produse oferită de AMD nu acoperă daunele cauzate de overclocking, chiar dacă overclocking-ul este activat prin intermediul hardware-ului sau software-ului AMD. 2 Este necesar suport pentru aplicaţia Mantle.
3 Tehnologia AMD Eyefinity este compatibilă cu multiple monitoare DisplayPort pe toate cardurile de procesare grafică activate. Cantitatea, tipul şi rezoluţia afişajului diferă de la un model la altul şi în funcţie de modelul plăcii de bază; confirmaţi specificaţiile cu producătorul înainte de a achiziţiona produsul. Pentru a activa mai mult de două ecrane, sau ecrane multiple de la o singură sursă, e posibil să fie necesare echipamente hardware suplimentare precum monitoare cu DisplayPort™ sau hub-uri cu DisplayPort 1.2 MST. Pentru sistemele consumatorilor se recomandă un maxim de două adaptoare active. Pentru detalii complete, vizitaţi www.amd.com/eyefinityfaq.
4 Tehnologia AMD TrueAudio este oferită de unităţile selecte de procesare grafică oferite de  AMD Radeon™ R9 şi R7 200
şi unităţile de procesare accelerată AMD seria A şi este proiectată pentru a îmbunătăţi realismul acustic. Jocul sau aplicaţia trebuie să fie activat/ă. Nu toate echipamentele audio sunt compatibile cu toate efectele audio; este posibil să fie necesare echipamente audio suplimentare pentru a beneficia de unele efecte audio. Nu toate produsele sunt dotate cu toate tehnologiile — întrebaţi producătorul componentei sau al sistemului pentru anumite funcţii.
5 Tehnologia AMD CrossFire™ impune existenţa unei plăci de bază pentru AMD CrossFire, o interconexiune pod compatibilă cu AMD CrossFireX™ (pentru fiecare card grafic suplimentar) şi o sursă de alimentare cu curent specializată poate fi de asemenea necesară.