Cu grafică AMD Radeon ™ încorporată

AMD introduce procesoare Ryzen ™ 5000 din seria G cu grafică Radeon ™ încorporată

Procesoarele AMD Ryzen ™ Seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă jucați cele mai noi jocuri, proiectați următorul zgârie-nori sau analizați date științifice.

Conceput pentru a depăși așteptările

Procesoarele desktop AMD Ryzen ™ Seria 5000 alimentează cele mai exigente jocuri și sarcinile multithreaded precum redarea 3D sau video și compilarea software-ului. Cu până la 16 nuclee, 32 de fire, crește ceasurile cu până la 4,9 GHz și până la 72 MB de memorie cache, procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă super performanțe.2

Câștigă cu cele mai noi tehnologii

Joacă cu încredere. Procesoarele desktop AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe de neegalat cu tehnologii de vârf, inclusiv Precision Boost 2 și Precision Boost Overdrive. 3 Vrei mai mult? Obțineți o lățime de bandă grafică și de stocare maximă cu PCIe® 4.0 pe procesoare selectate și compatibilitate cu Bar redimensionabil. Răcite sub presiune, aceste procesoare continuă tradiția AMD Ryzen ™ de performanță excepțională a arhitecturii de 7 nm pe watt.

Construcție solidă

Configurarea și personalizarea platformei dumneavoastră nu au fost niciodată mai ușoare. Procesoarele desktop AMD Ryzen ™ Seria 5000 sunt pregătite pentru instalare pe AMD 500 și selectează plăci de bază din seria 400 cu o actualizare simplă a BIOS-ului.4 Sunt, de asemenea, gata să fie modificate și reglate cu ajutorul Ryzen ™ Master. Doriți viteză mai mare? Descărcați AMD StoreMI pentru a obține stocare HDD la viteze SSD.

AMD Ryzen™ 7 5700G

Graphics Model: Radeon™ Graphics
# of CPU Cores: 8
# of Threads: 16
Max Boost Clock: Up to 4.6GHz
Base Clock: 3.8GHz
Thermal Solution (PIB): Wraith Stealth
Default TDP / TDP: 65W

AMD Ryzen™ 5 5600G

Graphics Model: Radeon™ Graphics
# of CPU Cores: 6
# of Threads: 12 Max
Boost Clock: Up to 4.4GHz
Base Clock: 3.9GHz
Thermal Solution (PIB): Wraith Stealth
Default TDP / TDP: 65W

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro

 

1. Testarea de către laboratoarele de performanță AMD începând cu data de 02.09.2020 pe baza FPS-ului mediu a 20 de jocuri pe computer la 1920×1080 cu o presetare de calitate înaltă a imaginii utilizând un procesor AMD Ryzen ™ 9 5900X față de Core i9-11900K. Pentru procesoarele Ryzen 5000 G-Series testate începând cu 5/5/2021 pe baza FPS-ului mediu al a 11 jocuri pe computer la 1920×1080 cu o presetare de calitate scăzută a imaginii folosind un AMD Ryzen ™ 7 5700G vs Core i7-11700, ambele configurate cu grafică integrată . Rezultatele pot varia. R5K-002.

2. Creșterea maximă este frecvența maximă realizabilă de un singur nucleu pe procesor care rulează o sarcină de lucru cu un singur fir. Creșterea maximă va varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la: pasta termică; răcirea sistemului; proiectarea plăcii de bază și BIOS; cel mai recent driver de chipset AMD; și cele mai recente actualizări ale sistemului de operare. Accesați amd.com pentru mai multe detalii.

3. Precision Boost Overdrive necesită un procesor AMD Ryzen Threadripper, un procesor AMD Ryzen de a 3-a generație sau un procesor AMD Ryzen serie 5000 și o placă de bază compatibilă cu unul sau mai multe dintre aceste procesoare. Procesoarele AMD 2nd Ryzen, inclusiv procesorul Ryzen 3200G, nu sunt compatibile cu Precision Boost Overdrive. Deoarece Precision Boost Overdrive permite funcționarea procesorului în afara specificațiilor și peste setările din fabrică, utilizarea caracteristicii invalidează garanția produsului AMD și poate anula și garanțiile oferite de producătorul sau comerciantul de sistem. GD-135.

4. Selectarea plăcilor de bază poate necesita actualizarea BIOS pe baza datei de fabricație sau de cumpărare.

©2021 Digital Extremes Ltd. Toate drepturile rezervate. Warframe, sigla Warframe și Evolution Engine sunt mărci comerciale înregistrate ale Digital Extremes Ltd.

© 2021 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla AMD Arrow, Radeon, Ryzen și combinații ale acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc.