Prezentarea plăcii grafice AMD Radeon HD™ seria 6900

        CUMPARATI

 

Cu plăcile grafice AMD Radeon™ HD seria 6800 lansate în forţă, cei care aşteaptă performanţe maxime îşi pot îmbunătăţi jocul în această lună cu procesoarele grafice AMD Radeon™ HD seria 6900.

Aflaţi cele trei lucruri pe care trebuie să le cunoaşteţi pentru a putea promova placa grafică AMD Radeon™ HD seria 6900:

·         Acceptă tehnologie DirectX® 11 de a doua generaţie. Calitate ireproşabilă a imaginii.

·         Tehnologie AMD Eyefinity.2 Experienţă captivantă.

·         Tehnologie AMD EyeSpeed.8 Performanţă incredibilă.

Trei lucruri pe care trebuie să le cunoaşteţi pentru a putea promova unităţile de procesare grafică AMD Radeon HD™ 6900 seria 6900

Dotate cu o arhitectură optimizată realizată cu scopul de a stăpâni cele mai recente jocuri DirectX® 11, unităţile de procesare grafică AMD Radeon™ HD 6900 sunt pregătite să domine luna decembrie cu tot ce le trebuie celor mai pretenţioşi jucători din lume pentru a ieşi victorioşi. Vizualizaţi trei caracteristici cheie care fac placa grafică AMD Radeon™ HD seria 6900 singura opţiune pentru cei pentru care înfrângerea este inadmisibilă.

Caracteristica nr. 1: Acceptă tehnologia DirectX® 11 de a doua generaţie

Cum se promovează: Experimentaţi cele mai recente jocuri cu compatibilitate DirectX® 11 la standardul „Eye-Definition”.

Ce semnifică acest lucru pentru client: Arhitectura AMD de a doua generaţie compatibilă cu DirectX® 11 oferă motoarelor duale avansate pentru juxtapunerea de hardware programabil cu scopul de a permite mai mult decât dublarea performanţei geometrice de procesare în comparaţie cu ATI Radeon™ HD seria 5800. De asemenea, AMD Radeon™ HD seria 6900 prezintă o metodă nouă de îmbunătăţire a calităţii efectului anti-alias (EQAA) pentru a permite un nivel extraordinar de detalii vizuale. Încă nu vă mulţumeşte? Pătrundeţi în a treia dimensiune şi conduceţi-vă plutonul spre victorie într-un mediu interactiv stereoscopic 3D incredibil de detaliat cu tehnologia AMD HD3D.1

Caracteristica nr. 2: Tehnologia AMD Eyefinity

Cum se promovează: Lăsaţi-vă captivat de tehnologia AMD Eyefinity.2

Ce semnifică acest lucru pentru client: E ora 5:30 şi asaltul final asupra fortăreţei inamice este pe cale să înceapă. Blindatele sunt pregătite, infanteria este pregătită, sprijinul aerian este pregătit… dar dvs. sunteţi, d-le comandant? Conduceţi trupele spre victorie cu o vizualizare fără precedent şi absolut intensă a câmpului de luptă pe până la şase monitoare cu tehnologia AMD Eyefinity. E arma secretă la care visează orice armată.

Caracteristica nr. 3: Tehnologia AMD PowerTune

Cum se promovează: Preluaţi controlul arhitecturii şi reglaţi performanţa maximă a tuturor aplicaţiilor.

Ce semnifică acest lucru pentru client: Aţi stăpânit jocul, acum stăpâniţi şi componentele hardware. Controlaţi consumul de energie al procesoarelor grafice AMD Radeon™ HD seria 6900 cu tehnologia de ultimă oră de gestionare a energiei şi comandaţi performanţa optimă pentru fiecare joc jucat. Cu tehnologia AMD PowerTune, deţineţi controlul suprem al unităţii de procesare grafică.
 

Sursa: AMD Channel News