AMD lansează Phenom II Black Edition cele mai puternice procesoare din serie, cu şase şi două nuclee

        CUMPARATI

 

AMD a anunţat marţi lansarea a două noi modele de procesoare desktop Black Edition, unul dintre ele fiind vârful de gamă al seriei cu şase nuclee, AMD Phenom II X6. Aceste procesoare se alătură seriei de chipseturi AMD 8 şi recent lansatei serii de plăci grafice ATI Radeon HD 6000, ce oferă o experienţă extraordinară 3D cu performanţe multimedia accelerate GPU. Cu aceste tehnologii entuziaştii se pot bucura de cea mai bună experienţă vizuală pe un PC cu tehnologie VISION Black de la AMD.

Procesorul AMD Phenom II X6 1100T este noul vârf de gamă pentru procesoarele desktop AMD ce oferă funcţionalităţi de top cum ar fi multiplicatori de ceas deblocaţi, tehnologie Turbo CORE şi performanţe pe şase nuclee.

Procesorul AMD Phenom II X2 565 Black Edition este o alternativă accesibilă pentru entuziaştii în căutare de capabilităţi de personalizare a performanţelor.

Cerinţele tot mai mari de conţinut media HD şi 3D au creat un nou standard pentru experienţa vizuală. Tehnologia VISION de la AMD este orientată către utilizatorii care caută un nou PC ce combină performanţele multi-core, opţiuni multiple ale platformei PC, conţinut video HD şi grafica 3D.

Preluare  antena3.ro