Pur si simplu stralucitor – Noul monitor TFT 2036Sa de la AOC

Berlin, 2 Iunie 2009 – AOC International (Europe) GmbH a lansat o noua gama de monitoare care satisfac toate cerintele functionale, captivand in acelasi timp datorita designului deosebit.
Monitorul TFT 2036Sa reprezinta in mod impresionat sectiunea de 20" a gamei.


Monitorul are culoarea negru lucios, iar baza este incadrata si de un ornament transparent. Tasta sensibila la atingere integrata in cadrul si noul meniu ecran permit efectuarea rapida si usoara a tuturor setarilor. Pe partea din spate se afla o mufa USB pentru transferul de date digitale si analogice.

Cu un timp de raspuns de 5 ms si un raport de contrast dinamic de 60.000:1, 2036Sa produce imagini precise si realiste, cu o claritate excelenta. O functie de inclinare (~5°~20°) si unghiuri de vizualizare de 170° pe orizontala si 160°  pe verticala garanteaza posibilitatea de a lucra confortabil din punct de vedere ergonomic.

Monitorul TFT 2036Sa respecta normele pentru tehnologii informatice ecologice si este disponibil din iunie la toti distribuitorii AOC din Europa.
 

Despre AOC

AOC International (Europe) GmbH, cu sediul in Berlin, este o filiala a  Technology Limited, care la ora actuala este cel mai mare producator mondial de monitoare pentru computer si ecrane LCD. Gama de produse cuprinde peste 100 de echipamente CRT (cu tub catodic) si LCD (afisaje cu cristale lichide).
AOC International (Europa) are peste 70 de distribuitori de monitoare in 20 de tari. TPV este listata la bursa din Hong Kong, unde isi are sediul. Actiunile se tranzactioneaza in Hong Kong si Singapore.