Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp

ASBIS și Kemp Technologies fac echipă pentru a oferi clienților expertiza lor în soluții de livrare continuă a aplicațiilor.

Echilibratoarele de încărcare și ADC-urile au jucat întotdeauna un rol critic în asigurarea accesului fiabil și scalabil la aplicațiile critice, trimiterea cererilor către cele mai bune servere de rețea cât mai rapid și eficient posibil și verificarea continuă a performanței și securității sarcinii de lucru. În acest moment, Kemp simplifică și mai mult abordarea pentru a permite implementări în timp aproape real.

"Suntem extrem de încântați să colaborăm cu ASBIS în regiunea EMEA. Relația noastră va permite Kemp să-și măreascăprezența în Europa de Est, astfel încât să putem continua să oferim experiența noastră către companiile de toate dimensiunile de pe această piață cheie. Misiunea noastră este de a oferi clienților din întreaga lume o soluție de echilibrare a sarcinii simplă și rentabilă, fără compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea sau satisfacția clientului, iar prezența îndelungată pe piață a ASBIS, expertiza tehnică și rețeaua de parteneri crează poziționarea perfectă pentru îndeplinirea acestei misiuni" a spus Thomas Kurz, Sales Director, Central Region.    

 "Adăugarea tehnologiilor Kemp în portofoliul ASBIS ne permite să oferim clienților noștri cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de soluții de echilibrare a încărcării și de control a aplicațiilor. Kemp are expertiza necesară pentru a oferi o experiență de aplicație optimă pentru întreprinderi la nivel global. Soluțiile Kemp simplifică implementările ADC și asigură o experiență optimă în orice mediu. Compania suportă sute de cazuri de utilizare în orice combinație de tipuri de platforme, inclusiv medii fizice, virtuale, cloud sau multi-cloud," a spus Marek Horyl, Product Marketing Director, ASBISc Enterprises plc. 

  Despre Kemp   

Kemp asigură livrarea continuă a aplicațiilor de care întreprinderile și furnizorii de servicii au nevoie pentru a reuși. Kemp a redefinit echilibrarea sarcinii oferind implementări mai simplificate, opțiuni de licențiere mai flexibile și asistență tehnică de talie mondială. Kemp este cel mai popular mediu de încărcare virtual din lume, cu peste 100.000 de implementări în 138 de țări. Preia controlul asupra AX-ului tău la kemp.ax.

  Despre ASBIS  

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) este un important distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI în CEE, FSU, MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ICT de la furnizori globali. În parteneriat cu liderii din industria IT, echipele de experți ale grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții la viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei www.asbis.com