Toate donațiile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate cu raze X și braț C.

ASBIS și UNITED24 inițiază o strângere de fonduri pentru Ucraina și oferă o serie limitată de boxe Bang & Olufsen Beosound 2

ASBIS, un distribuitor global cu valoare adăugată, și UNITED24, platforma de strângere de fonduri inițiată de președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, au început strângerea de fonduri pentru asistență medicală în Ucraina.

Pentru a susține inițiativa, brandul de lux din Danemarca Bang & Olufsen a creat o serie limitată a emblematicei sale boxe Beosound 2 – aceasta este realizată în culorile steagului ucrainean.

Toate donațiile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate cu raze X și braț C. Astfel de dispozitive îi ajută pe medici să diagnosticheze rapid fracturile, cresc semnificativ procentul de operații reușite și salvează multe vieți, deoarece rănile provocate de schije și fracturile multiple se numără printre cele mai frecvente tipuri de răni suferite de victimele războiului din Ucraina.

La finalul campaniei de strângere de fonduri, 10 donatori selectați aleatoriu vor primi ediția ucraineană a boxelor Bang & Olufsen Beosound 2.

Cum să participați la tombola pentru a câștiga o boxă

Puteți să susțineți Ucraina și să participați la tombolă vizitând site-ul oficial UNITED24.

Strângerea de fonduri se va desfășura în perioada 16-31 august, iar câștigătorii tombolei vor fi anunțați pe 1 septembrie.

Suma minimă pentru a participa la tombolă este de 10 euro. Cu cât suma este mai mare, cu atât aveți mai multe șanse de câștig.

Rezultatele loteriei vor fi publicate pe site-ul oficial al platformei de strângere de fonduri UNITED24.

 

De la începutul războiului, ASBIS a sprijinit în mod activ Ucraina cu ajutor umanitar. Ambulanțe, vehicule de transport, generatoare pentru funcționarea neîntreruptă a spitalelor, aparate cu raze X și numeroase articole esențiale au fost donate de către companie.