ASBISc Enterprises Plc

ASBIS EXTINDE ACORDUL DE DISTRIBUȚIE CU VERTIV ÎN ȚĂRILE BALTICE

ASBIS este distribuitor al produselor Vertiv în România, Bulgaria și Cipru, iar contractul care tocmai a fost semnat va extinde cooperarea la piețele din Lituania, Letonia și Estonia. De asemenea, portofoliul de produse Vertiv din oferta ASBIS va fi extins.

Portofoliul ASBIS va fi completat cu soluțiile Vertiv pentru surse de alimentare neîntreruptibile (UPS), aer condiționat de precizie, distribuție de energie, rackuri și sisteme de management IT, inclusiv mărcile Vertiv recunoscute la nivel internațional, cum ar fi UPS-urile și sistemele de răcire Liebert®, unitățile de distribuție a puterii în rack Geist™ (rPDU) și accesul la distanță și monitorizarea infrastructurii Avocent®.

Acordul sporește disponibilitatea regională a tehnologiilor Vertiv pentru a sprijini implementările edge computing, IoT și 5G și oferă mai mult suport local pentru distribuitori și integratori. Vertiv va oferi, de asemenea, servicii de mentenanță în regiune.

Costas Tziamalis, membru al consiliului de administrație al ASBISc Enterprises PLC, a declarat: “Extinderea parteneriatului nostru de distribuție cu Vertiv în alte țări este o dovadă a unei colaborări solide. Extinderea portofoliului nostru de produse destinate mediului de afaceri este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care dorim să ne creștem și mai mult competențele în domeniul infrastructurii pentru centrele de date, iar Vertiv dispune de un portofoliu complet de soluții și servicii care ne ajută să răspundem cerințelor tot mai complexe ale clienților finali în domeniul infrastructurii critice

Ante Maršić, Channel Sales Leader la Vertiv pentru Europa Centrală și de Est, a declarat: “Dorim să fim cât mai aproape de partenerii noștri, motiv pentru care creșterea prezenței noastre în statele baltice a fost crucială pentru noi. Soluții fiabile, asistență locală pentru vânzări, traininguri dedicate și un program de parteneriat cu stimulente financiare atractive – sunt convins că revânzătorii din Lituania, Letonia și Estonia vor putea beneficia de acestea și mai mult datorită cooperării extinse cu ASBIS", a conchis acesta.

 Despre Vertiv  Vertiv (NYSE: VRT) reunește hardware, software, analiză și servicii continue pentru a se asigura că aplicațiile vitale ale clienților săi funcționează continuu, au performanțe optime și se dezvoltă odată cu nevoile lor de afaceri. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi cu un portofoliu de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT care se extinde de la cloud până rețea. Cu sediul central în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are aproximativ 21.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații și pentru cele mai recente știri și conținut de la Vertiv, vizitați Vertiv.com