ASBIS prezinta accesoriile Dell

 

ASBIS, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), a primit drepturi exclusive de distributie a unei noi game de accesorii PC a brandului Dell in 18 tari din Europa de Est.

Incepand cu luna februarie, cele 12 modele de accesorii Dell: huse, rucsaci si genti pentru laptop vor fi disponibile la parterii Asbis. Gama va fi completata, de asemenea, de suporti si un sistem de blocare pentru laptopuri.

In prezent, compania Asbis distribuie laptopuri si computere Dell si are contract de exclusivitate in 11 tari din EMEA pentru tableta Dell Streak de 5 inci.

Despre ASBIS România

Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 de reprezentanţe în 26 de ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

Despre Dell

Dell Inc. este o corporatie multinationala, cu sediul in Round Rock, Texas (USA), care dezvolta si comercializeaza computere, produse si servicii conexe. Compania este una dintre cele mai importante din lume in domeniul tehnologiei, cu peste 96.000 angajati.