Belkin distinsă cu cinci premii de excelenţă în design şi proiectare in cadrul târgului de inovaţii CES 2012.

 

 

(Rushden, Regatul Unit) 21 noiembrie 2011 – Cinci produse Belkin au fost distinse cu prestigioasele premii  CES Innovations 2012, inclusiv cu un premiu „Best of Innovations”, acordat sistemului de prindere al tabletelor pe dulapul de bucătărie. Premiile, acordate de comitetul Consumer Electronics Association, compus din experţi independenţi din industrie şi din presa comercială, recunosc rezultatele companiei Belkin, obţinute în domeniul inovaţiilor, design-ului şi proiectării.

„Inovaţia în design şi proiectarea sunt sufletul mărcii noastre şi suntem mândri pentru recunoaşterea primita din partea acestei  săli si de către CEA pentru rezultatele obţinute” – a declarat Chet Pipkin, preşedinte şi director general Belkin. „Cele cinci produse premiate arată pasiunea pe care o avem pentru crearea unor produse şi experienţe care uşurează viaţa oamenilor cu ajutorul tehnologiei.”

Produsele premiate de la Belkin sunt:

 

 

Sistemul de prindere al tabletelor pe dulapul de bucătărie  Premiul „Best of Innovations”, categoria accesorii multimedia portabil.
Sistemul a fost creat să ajute la eliberarea unui spaţiu valoros din suprafaţa de lucru, păstrând tableta în raza vizuală, suspendată în siguranţă pe orice dulap sau raft. Uşor de instalat, îndepărtat şi păstrat.

 

 

 
 

Suport Chef + stilou – Premiul „Design and Engineering”, categoria accesorii multimedia portabile

Conceput pentru utilizarea cu mâinile murdare, Suportul Chef vă permite să răsfoiţi reţetele si sa selectaţi cu ajutorul stiloului, fără să atingeti tableta. Acest produs oferă unghiuri duble pentru o vizualizare uşoară şi suport stabil din cauciuc, perfect pentru utilizarea pe suprafeţele de lucru din bucătărie.


Switch Advanced Secure DVI-I KVM –
Premiul „Design and Engineering”, categoria periferice computere.

Switch-ul „Advanced Secure DVI-I” KVM este conceput special pentru comunităţile din domeniul apărării şi al serviciilor de informaţii şi permite accesul la mai multe sisteme şi la diferite clase de reţele dintr-o singură consolă de utilizator.


Adaptorul TV  ScreenCast  pentru Intel® Wireless Display –
Premiul „Design and Engineering”, categoria reţea de acasă.

 Adaptorul TV “ScreenCast”  pentru Intel® Wireless Display  transferă în mod wireless conţinutul personal sau online de pe orice laptop echipat cu WIDI pe orice aparat HDTV cu port HDMI® disponibil. Elimină situaţia neplacută  de a vă aduna în jurul unui ecran mic de laptop pentru a împărtăşi fotografii, a vizualiza fluxuri video HD sau a urmări filme Blu-ray împreună cu prietenii şi familia, facând posibil ca toate acestea să fie vizualizate fără fir pe un ecran de televizor.

Adaptor TV ScreenCast AV 4 Wireless AV-pe-HDTV – Premiul „Design and Engineering”, categoria accesorii audio/video Home Theatre.

ScreenCast AV 4 conectează în mod wireless echipamentul home theatre la aparatul HDTV, printr-un emiţător conectat la conexiunea HDMI a dispozitivului. Emiţătorul puternic vă permite să aşezaţi echipamentul AV la o distanţă de până la 30 de metri (100 de picioare) într-o încăpere sau să-l ascundeţi într-un dulap sau într-o încăpere învecinată, aflată la distanţă redusă.

Produsele câştigătoare vor fi expuse la CES 2012, între 10 şi 13 ianuarie, în Las Vegas, la Innovations Design and Engineering Showcase, în foaierul mare al Las Vegas Convention Centre.

Sponsorizate de Consumer Electronics Association (CEA) şi sprijinite de Industrial Designers Society of America (IDSA), premiile Innovations Design and Engineering reflectă dezvoltarea tehnologică şi tehnică inovativă. Toate produsele înscrise sunt evaluate de un comitet proeminent de proiectanţi şi ingineri independenţi din industrie şi membri ai presei comerciale. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi: www.CESweb.org/Innovations

Despre Belkin

Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.

Belkin poate fi găsită pe Web la www.Belkin.com.